Friday , April 26 2024

Marian Dragulescu pregateste lovitura vietii: “Lumea va fi socata”

Marian Drăgulescu (31 de ani), absent de la Olimpiada de la Londra, şi-a reluat recent pregătirea şi a dezvăluit că are de gând să revoluţioneze lumea gimnasticii cu două sărituri care vor şoca întreaga lume.

“Am două idei pe care aş vrea să le pun în practică într-un timp cât mai scurt. Mi-am propus să inventez alte două sărituri care să-mi poarte numele şi care să aibă notă de plecare maximă. Dacă îmi vor ieşi, vă asigur că nimeni nu mă va putea învinge. Lumea va fi şocată! Sunt foarte greu de executat, dar îmi este foarte clar că gimnastica este un sport în care dacă nu rişti nu ai nici o şansă de câştig. Vor fi două execuţii cu care voi şoca lumea gimnasticii, în sensul bun al cuvântului”, a declarat Marian Drăgulescu pentru Libertatea.

Gimnastul a refuzat să comenteze pe marginea excluderii sale din lotul deplasat la JO 2012: “Chiar nu vreau să discut despre acest subiect. Prefer să vorbesc despre alte lucruri, care ţin de actualitate”.

Drăgulescu vrea să participe la Olimpiada de la Rio de Janeiro, din 2016: “La următoarea Olimpiadă îmi va fi foarte greu să câştig dacă nu voi veni cu ceva nou. Acesta este motivul pentru care m-am gândit să ridic ştacheta şi să-mi asigur prima poziţie în gimnastică. Primul loc nu se menţine decât cu foarte, foarte multă muncă”.

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …