Monday , May 6 2024

LPS Suceava și-a aflat adversara din optimile Campionatului Național U17

LPS Suceava s-a calificat în optimile de finală ale Campionatului Național la fotbal pentru juniori U17 din postura de ocupantă a primului loc în Seria I a play-off-ului, acolo unde a înregistrat șase victorii, o remiză și trei înfrângeri.

În faza eliminatorie a competiției, echipa antrenată de Andrei Ițco va întâlni Gloria Bistrița, într-un meci programat duminică, 28 aprilie, pe terenul sintetic de la LPS Suceava.

Programul complet al optimilor de finală:

CSŞ Craiova – Chindia Târgoviște

LPS Suceava – Gloria Bistrița

FC Botoșani – FC Bacău

CSC Selimbăr – FCU Craiova

CS Dumbrăvița – FC Hermannstadt

SCM Zalău – LPS Sebeș

Daco-Getica București – Arena Academy

Progresul Spartac – Oțelul Galați

Lotul echipei de fotbal sub 17 ani a Liceului cu Program Sportiv Suceava este format din următorii jucători: Păunel Apetrei, Albert Bodnariuc, Sebastian Burlacu, Alexandru Anton, Sebastian Nisioi, Stefan Recolciuc, Vlad Roșca, Florin Scutariu, Cosmin Toderean, Ionuț Țugui, Gabi Bolohan, Matei Craciuc, Fabian Gaină, Gabriel Crițan, Cristian Lupu, Christian David, Sergiu Galiț, Luca Gavrilovici, Daniel Daneliuc, Victor Băbăscu, Augustin Gaină și Alberto Ursachi.

În acest sezon, trupa lui Andrei Ițco a ajuns șI până în semifinalele Cupei României, unde a eliminată, cu scorul general de 3-5, de formația Player București. (D.C.)

Vezi si

Bucovina Rădăuți și-a asigurat prezența la barajul de promovare în Liga a II-a

Bucovina Rădăuți și-a asigurat și din punct de vedere matematic prezența la barajul de promovare, …