Saturday , April 27 2024

LPS Suceava s-a calificat în Grupa Valoare cu junioarele II

În ultima etapă a sezonului regular, handbalistele pregătite de Ilie Pîțu și Iulian Dugan au câștigat la Vaslui cu 42-35

LPS Suceava s-a calificat în Grupa Valoare a Campionatului Național de handbal feminin – junioare II de pe locul 2 în Seria A.

În ultima etapă a sezonului regular, echipa pregătită de Ilie Pîțu și Iulian Dugan a câștigat la Vaslui, cu scorul de 42-35, la finalul unui meci în care, cu 15 goluri marcate, Maria Chiriliuc a fost cea mai bună jucătoare din tabăra suceveană.

În faza a doua a campionatului, LPS Suceava va evolua în Grupa I, alături de LPS Iași, LPS Vaslui, Rapid București, ACS “Lucian Bute” Galați și CSŞ Constanța.

Prima etapă este programată pe data de 25 martie, primele două clasate urmând să se califice la turneul final.

Antrenorii Ilie Pîțu și Iulian Dugan mizează în actualul sezon pe următorul lot de jucători: Ana Irimescu, Denis Mihoc, Ioana Ursaciuc – Maria Chiriliuc, Tania Bardan, Beatrice Sandu, Claudia Bădăluță, Ştefana Iovu, Teodora Cocriș, Raisa Gheorghiță, Alexandra Colbu, Andreea Onoiu, Maria Gîtman, Evelina Tanasan, Alina Rusu și Denisa Chindriș. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …