Friday , May 17 2024

LPS Suceava a urcat pe locul 2 în Liga Elitelor U14

Grupa antrenată de Ovidiu Bosancu a reușit a cincea victorie în șase etape: 3-2 cu Politehnica Iași

LPS Suceava a urcat pe locul 2 în Liga Elitelor U14, după a cincea victorie în șase etape: 3-2, pe teren propriu, cu Politehnica Iași.

Grupa antrenată de Ovidiu Bosancu s-a impus prin golurile marcate în repriza secundă de Eduard Botezatu (două) și Valentin Ichim.

În aceiași rundă, grupa U14 de la Juniorul Suceava, pregătită de Ovidiu Vranău a câștigat acasă, la scor de tenis, 6-0, în fața celor de la LPS Iași, prin reușitele semnate de Iulian Magazin (două), David Negru (două), Matei Darea și Tudor Fedorovici.

Clasament U14: 1. FC Bacău 18p, 2. LPS Suceava 15p… 9. Juniorul Suceava 9p…

Grupa lui Andrei Ițco și-a asigurat prezența în play-off

În Campionatul Național rezervat juniorilor U17, grupa de la LPS Suceava, antrenată de Andrei Ițco și-a asigurat prezența în play-off, după ce a învins, pe teren propriu, formația LPS Piatra Neamț, cu scorul de 6-0, prin golurile înscrise de Sebastian Burlacu (două), Sebastian Nisioi (două), Florin Scutariu și David Christian.

În aceiași competiție, Juniorul Suceava a pierdut pe stadionul din Ițcani, în fața Ceahlăului Piatra Neamț, cu scorul de 1-2.

Clasament U17: 1. LPS Suceava 24p, 2. Ceahlăul 18p… 9. Juniorul Suceava 6p…

În schimb, în Campionatul Național U19, ambele echipe sucevene au pierdut în etapa a VIII-a, LPS, 1-2 cu LPS Piatra Neamț, iar Juniorul, 0-2 cu Ceahlăul.

Clasament U19: 1. Ceahlăul 20p… 5. LPS Suceava 12p… 12. Juniorul Suceava 3p. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

CSU Suceava a pierdut la mare luptă la Baia Mare și a rămas pe locul 7 înaintea ultimei etape a Ligii Naționale

Handbaliștii suceveni au cedat miercuri seară, pe terenul lui Minaur, cu scorul de 37-40, după …