Saturday , April 27 2024

Juniorul Suceava și Şomuz Fălticeni se întâlnesc astăzi în primul tur al Cupei României

Juniorul Suceava și Şomuz Fălticeni deschid noul sezon competițional, cele două formații urmând să se întâlnească astăzi, de la ora 17.30, pe stadionul “1 Mai” din cartierul Ițcani, într-un meci eliminatoriu ce contează pentru primul tur al Cupei României – ediția 2021/22.

Conform protocoalelor impuse de Ministerul Sănătății și Federația Română de Fotbal, la meciurilor din Cupa României pot participa:

– persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;

– persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV- 2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 24 de ore;

– persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2, în condițiile stabilite prin ordinul comun al ministrului Tineretului și Sportului și al ministrului Sănătății.

Juniorul a ajuns în premieră pe tabloul național al Cupei României din postura de câștigătoare a fazei județene a competiției, după ce a dispus în finală, cu scorul de 3-1, de Rarău Câmpulung.

De partea cealaltă, gruparea fălticeneană vrea să depășească performanța de anul trecut, când a ajuns până în Turul IV al Cupei României. “Ne dorim să ajungem cât mai sus în Cupa României. Ne-am fixat ca obiectiv să parcurgem trei-patru tururi și să aducem măcar o echipă de Liga a II-a la Fălticeni. Vom trata competiția cu seriozitate și vom alinia o formulă cât mai competitivă”, a anunțat antrenorul Şomuzului, Iulian Ionesi.

Primul tur al Cupei României mai programează în zona de nord a Moldovei întâlnirile: Moldova Cristești (Iași) – Dante Dorohoi, CSM Pașcani – Hușana Huși, Viitorul Curița – CSM Bacău și CSM Vaslui – Sporting Vaslui.

Foresta Suceava și Bucovina Rădăuți vor intra în competiție odată cu Turul II, programat pe 11 august. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …