Thursday , May 9 2024

Juniorul Suceava a început returul cu o victorie

Liderul Ligii a IV-a s-a impus cu scorul de 2-0 în prima etapă a sezonului de primăvară

Juniorul Suceava a început returul Ligii a IV-a cu o victorie, după ce s-a impus duminică, pe terenul celor de Concordia Grămești, cu scorul de 2-0, prin golurile marcate de Cerlincă și R. Tomescu.

Scorul primei etape a sezonului de primăvară a fost reușit de Şomuzul Preutești, care a câștigat acasă, în fața Recoltei Fântânele, cu 6-3 și a trecut, cel puțin pentru moment, pe locul 2 al clasamentului.

Viitorul Liteni a urcat pe poziție de play-off, după ce a trecut pe teren propriu,de Moldova Drăgușeni, cu scorul de 2-0, prin golurile înscrise de Mărăcineanu și Corban, în vreme ce Progresul Frătăuții Vechi și Rarău Câmpulung au încheiat nedecis, scor 1-1.

Partida de la Vatra Moldoviței, dintre gazdele de la Victoria și Siretul Dolhasca nu s-a disputat din cauza terenului impracticabil.

Rezultatele etapei a X-a:

Concordia Grămești – Juniorul Suceava: 0-2

Viitorul Liteni – Moldova Drăgușeni: 2-0

Progresul Frătăuții Vechi – Rarău Câmpulung: 1-1

Şomuzul Preutești – Recolta Fântânele: 6-3

Victoria Vatra Moldoviței – Siretul Dolhasca (nedisputat).

La finalul sezonului regular, punctele se vor înjumătăți, urmând ca primele patru clasate să califice în play-off, iar ultimele șase să evolueze în play-out.

Echipa care se va impune în ediția de campionat 2021-2022 a Ligii a IV-a sucevene va întâlni la barajul de promovare, în dublă manșă, pe 18 și 25 iunie, campioana județului Neamț. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Bucovina Rădăuți și-a asigurat prezența la barajul de promovare în Liga a II-a

Bucovina Rădăuți și-a asigurat și din punct de vedere matematic prezența la barajul de promovare, …