Saturday , May 11 2024

Juniorii I raman fara victorie in actualul sezon

Echipa celor de la LPS Suceava a `nregistrat, duminic\, a treia `nfr=ngere consecutiv\ de la startul Campionatului Na]ional de Juniori I. ~n cadrul etapei a III-a, handbali[tii preg\ti]i de Petru Br=ndu[e au fost `nvin[I, pe teren propriu, cu scorul de 29-35, de liderul seriei, {tiin]a Bac\u.
Chiar daca a `nfruntat practic reprezentativa de tineret a Republicii Moldova, o forma]ie masiv\, care `n urma cu o etapa `nscrisese nu mai pu]in de 55 de goluri contra celor de la LPS Ia[i, echipa sucevean\ a `nceput bine meciul, iar `n minutul 18, scorul era 9-9. Din acel moment, oaspe]ii au preluat `ns\ ini]iativa, `nscriind p=n\ la pauza 12 goluri, `n vreme ce sucevenii au punctat doar de dou\ ori. Dup\ 11-23 la pauz\, b\c\uanii au mai sl\bit ritmul, permit=ndu-le gazdelor s\ reduc\ din handicap. Diferen]a de [ase goluri din minutul 50, scor 24-30, s-a men]inut `ns\ p=n\ la fluierul final, iar {tiin]a Bac\u a c=[tigat cu 35-29.
LPS Suceava: Burlic\, Boca, P\durariu – Iriciuc 12 goluri, Negru[eri – 4, Meli[ – 3, Boca – 3, Pricop – 3 , Furdui – 2, Botu[an – 2, C=mpan, Bolocan, Zuba[, Lucaci.
~n urm\toarea etap\, echipa sucevean\ se va deplasa pe terenul grup\rii LPS Boto[ani, pentru un meci programat pe 7 noiembrie. (D\nu] CHIDOVE})

Vezi si

VIDEO: Djokovic, lovit în cap cu o sticlă la finalul meciului la Roma, în timp ce semna autografe

Liderul mondial Novak Djokovic s-a calificat vineri seară în turul trei la turneul Masters de …