Saturday , April 27 2024

Iordanescu a stabilit echipa de start a Romaniei la EURO 2016

nationala

Selectionerul Anghel Iordanescu a anuntat ca a stabilit echipa pe care o va utiliza vineri seara, in primul meci al Romaniei de la Euro 2016.

“Generalul” sustine ca primul “11” este stabilit in proportie de 99%, existand doar mici dubii in privinta unui jucator care ar avea probleme medicale.

“In privinta titularilor, lucrurile sunt clare, sunt fixe, in proportie de 99 la suta. Mai avem un semn micut de intrebare in ceea ce priveste starea de sanatate a unuia dintre fotbalisti. Nu are importanta care, veti afla maine”, a spus Iordanescu la DolceSport.

“Tricolorii” care au acuzat probleme medicale inaintea turneului final sunt Steliano Filip, Vlad Chiriches, Florin Andone si Denis Alibec.

Daca primul are sanse mici sa prinda un loc de titular intr-un meci atat de important cum este cel cu Franta, ceilalti trei spera toti la prezenta in echipa de start.

Vlad Chiriches a acuzat o afectiune musculara, insa se antreneaza normal de cateva zile, in timp ce Andone si Alibec au probleme similare, fracturi la mana.

Prin urmare, daca nu a aparut o problema de ultima ora, pozitia capitanului Chiriches ar putea fi cea care il ingrijoreaza pe Iordanescu.

Iata cum ar putea arata echipa Romaniei in meciul cu Franta:

Tatarusanu – Rat, Chiriches (Moti), D.Grigore, Sapunaru – Pintilii, Hoban – Stancu, Stanciu, Torje – F.Andone

ziare.com

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …