Sunday , May 19 2024

Ion Lungu, felicitat de președintele FRF

 „Am primit o scrisoare de felicitare de la domnul Răz­van Burleanu adresată pri­ma­­rului și consilierilor locali, în care ne felicită pentru implicarea în susți­nerea activității fotbalistice din Suceava”, a anunțat primarul municipiului Su­ceava, cel care a inițiat proiectul prin care a fost finanțată aducerea unei nocturne mobile pe Areni  

Lungu - Burleanu

Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a apreciat eforturile făcute de municipalitate suceveană pentru ca meciul dintre Foresta și Steaua să se disputae pe stadionul Areni.

„Am primit o scrisoare de felicitare de la domnul Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, adresata primarului și consilierilor locali, în care ne felicită pentru implicarea în sușținerea activității fotbalistice din Suceava”, a anunțat primarul Ion Lungu.

Lungu a anunțat că cedează locul în tribună la meciul dintre Foresta și Steaua. Primarul municipiului Suceava spune că a luat această decizie în semn de respect pentru suporterii care au stat și 7 ore la coadă pentru a-și procura un bilet pentru meciul de astăzi.

„Conform protocolului cu Fede­rația Româna de Fotbal, am primit o invitație la tribuna oficială. Aceasta invitație o voi ofert unui tânar fotba­list de la Liceul cu Program Sportiv. Este vorba despre Cosmin Buziuc, component al lotului de juniori repu­blicani A de la LPS Suceava, clasa a XII-a D”, a anunțat Lungu. (Dănuț CHIDOVET)

Vezi si

Fotbal. Victorie dramatică pentru FC Botoşani în prima manşă a barajului pentru Superligă

FC Botoşani a obţinut o victorie dramatică, 1-0 (0-0) cu CS Mioveni, vineri seara, pe …