Friday , April 26 2024

Ion Lungu considera ca rapidistii trebuie sa se axeze pe campionat

Primarul Ion Lungu a trecut cu vederea peste eliminarea ru[inoas\ suferit\ de “ceferi[ti” `n Cupa Rom=niei n “`n cup\ nu aveau [anse s\ mearg\ prea departe. Atât timp cât abia ai finan]are pentru campionat, trebuie s\ te opre[ti la campionat”, a declarat Lungu

Rapid Suceava a trecut u[or pentru eliminarea suferit\ mar]i `n Cupa Rom=niei. De[i s-au f\cut de r=s `n Covasna, unde au pierdut cu scorul de 1-4 pe terenul celor de la FC Zagon [i au ratat astfel [ansa de a `nt=lni o echip\ de Liga I `n [aisprezecimi, “ceferi[tii” au sc\pat de criticile autorit\]ilor locale. ~n cadrul unei conferin]e de pres\ organizat\ ieri, primarul Ion Lungu a salutat victoria ob]inut\ la Boto[ani, trec=nd cu vedere peste supliciul din Cupa Rom=niei, unde `n opinia sa “alb-vi[iniii” nu ar fi avut san[e s\ mearg\ prea departe.
“Sunt de apreciat pentru ce au f\cut în campionat. În cup\ nu aveau [anse s\ mearg\ prea departe. Atât timp cât abia ai finan]are pentru campionat, trebuie s\ te opre[ti la campionat. Sunt de apreciat c\ au câ[tigat la Boto[ani, chiar a fost o surpriz\ pl\cut\. Încep s\ am dreptate. Cu bani pu]ini se poate face performan]\”, a declarat primarul Ion Lungu, care a precizat c\ ACS Rapid va primi `n scurt timp `nc\ 300.000 de lei din partea Prim\riei, bani cu care clubul “ceferist” ar trebui s\ se descurce p\n\ la finalul turului de campionat.
~n alt\ ordine de idei, Ion Lungu a transmis succes handbali[tilor suceveni `n noul sezon al Ligii Na]ionale, acolo unde, `n runda inaugural\, “alb-alba[trii” vor evolua disear\ pe terenul celor de la HC Cara[ Severin. “Prim\ria a mai virat un miliard la handbal. Pân\ acum au fost date 10 din cele 11,6 miliarde aprobate. Le urez succes pentru a debuta cu dreptul în campionat [i sper s\ fac\ o figur\ cât mai frumoas\ în cupele europene”, a mai spus edilul Sucevei.
(D\nu] CHIDOVE})

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …