Sunday , January 29 2023

Îngrijorare pentru Argentina. Messi a lipsit de la antrenamentul de joi, cu trei zile înaintea finalei de la Cupa Mondială

Lionel Messi, superstarul şi căpitanul selecţionatei de fotbal a Argentinei, a lipsit de la antrenamentul colectiv de joi al naţionalei ţării sale, cu trei zile înaintea finalei Cupei Mondiale din Qatar împotriva echipei Franţei, deţinătoarea trofeului, transmite Agerpres.

Messi a acuzat o mică problemă la muşchiul ischiogambier de la coapsa stângă după partida cu Croaţia, din semifinalele competiţiei, însă staff-ul naţionalei Albiceleste a precizat că va fi prezent pe teren duminică împotriva Franței, scrie cotidianul argentinian Clarin.

Septuplul câştigător al Balonului de Aur, în vârstă de 35 de ani, a fost văzut de mai multe ori ducând mâna la coapsa dreaptă, în cursul meciului cu croaţii, câştigat cu 3-0 de argentinieni, prin golurile lui Messi şi Julian Alvarez (2). Joi, decarul argentinian a participat la o şedinţă de recuperare în sală, alături de ceilalţi titulari din partida cu Croaţia.

Presa argentiniană subliniază că veştile sunt mai degrabă bune pentru selecţionerul Lionel Scaloni, care îi va recupera pe cei doi fundaşi laterali suspendaţi, Gonzalo Montiel şi Marcos Acuna, precum şi pe mijlocaşul ofensiv Angel Di Maria, refăcut după problemele medicale cu care s-a confruntat.

La antrenamentul de joi a fost prezent şi fostul internaţional argentinian Sergio Aguero, nevoit să se retragă anul acesta din activitate, după ce i-au fost depistate unele probleme la inimă.

 

Vezi si

Canotorii suceveni Ancuța Bodnar și Marius Cozmiuc, premiați la Gala Sportivul Anului 2022, ca membri ai celor mai bune echipe

Joi seară, la Opera Națională din București a avut loc Gala Sportivul Anului 2022, eveniment …