Monday , April 15 2024

Hocheistii suceveni sunt in turneu la Bucuresti

Echipa local\ de hochei CSM Suceava revine la sf=r[itul acestei s\pt\m=ni pe ghea]\. Trupa preg\tit\ de Constantin Curelar [i C\t\lin Vasiliu se va deplasa `n acest weekend la Bucure[ti, pentru cel de-al doilea turneu din cadrul Campionatului Na]ional de juniori sub 14 ani.
~n meciul de debut, hochei[tii suceveni vor evolua ast\zi, cu `ncepere de la orele 15.00, `n compania forma]iei SCM Bra[ov. Programul celor de la CSM Suceava continu\ m=ine cu partidele impotriva celor de la Dinamo Chi[in\u (ora 12.00) [i Steaua Rangers Bucure[ti (17.00), pentru ca, `n ultima zi a turneului, forma]ia lui Constantin Curelar s\ `nt=lneasc\ duminic\, cu `ncepere de la orele 11.00, gruparea Olimpia Ploie[ti.
~n primul turneu al Campionatului Na]ional de juniori sub 14 ani, desf\[urat la mijlocul lunii octombrie, pe patinoarul din Bra[ov, CSM Suceava a pierdut toate cele 5 meciuri disputate.

N Programul complet al tuneului de la Bucure[ti:
Ast\zi
Ora 15.00: SCM Bra[ov – CSM Suceava
Ora 17.30: Olimpia Ploie[ti – Steaua Bucure[ti
Ora 20.00: SCM Bra[ov – Dinamo Chi[in\u
M=ine
Ora 12.00: CSM Suceava – Dinamo Chi[in\u
Ora 14.30: Olimpia Ploie[ti – SCM Bra[ov
Ora 17.00: CSM Suceava – Steaua Bucure[ti
Ora 19.30: Olimpia Ploie[ti –     Dinamo Chi[in\u
Duminic\
Ora 08.30: SCM Bra[ov – Steaua Bucure[ti
Ora 11.00: CSM Suceava – Olimpia Ploie[ti
Ora 13.30: Dinamo Chi[inau – Steaua Bucure[ti

Echipa sucevean\ va reveni pe teren propriu pe 3 decembrie, atunci când ar trebui s\ g\zduiasc\ turneul al III-lea. În eventualitatea în care patinoarul artificial din Suceava nu va fi deschis `ns\ pân\ la data 1 decembrie, întrecerea se va muta la Gala]i. (D\nu] CHIDOVE})

Vezi si

Rugbyștii de la LPS Suceava s-au calificat în finala Campionatului Național U20

În semifinale, jucătorii pregătiți de Codrin Prorociuc și Mihai Coca au învins la ultima fază, …