Monday , April 29 2024

Hagi nu vrea sa preia Nationala decat dupa campania Euro 2012

Hagi va da luni răspunsul final privitor la preluarea naţionalei. La ieşirea de la întâlnirea cu Mircea Sandu de ieri, el a declarat că ar dori să devină selecţioner după încheierea calificărilor la Euro 2012.

O lovitură de teatru s-ar putea produce la FRF. Conform Gazetei Sportulor Hagi nu vrea să ia naţionala acum, ci după campania pentru Euro 2012.

“A fost doar o discuţie şi am zis că luni trebuie să ne mai vedem o dată să vedem în ce parte e decizia. Am discutat mai multe aspecte şi vom vedea. Eu mă gândesc că este o situaţie importantă şi încerc să gândesc foarte bine ce decizie voi lua. Nu s-a discutat de o ofertă, ci doar de un lucru. Eu am decis să nu mai iau o decizie de pe drum, când lucrurile sunt începute. Nu doresc asta. Nu comentez în plus. E un aspect delicat şi de asta am discutat acum. Cu siguranţă nu voi prelua o echipă care a început drumul. Vom vedea dacă cei de la federaţie mă vor aştepta. A rămas să mai discutăm. Imediat nu voi fi antrenor, iar până nu se termină, nu intră în discuţie. Campania este la jumătatea drumului, decizia lui Hagi este că nu preia de pe drum lucrurile începute de alţii”, a punctat Hagi.

Fostul “decar” al naţionalei României a fost ofertat de conducerea FRF pentru a-l înlocui în funcţia de selecţioner pe Răzvan Lucescu, care a demisionat după meciul cu Bosnia, câştigat de România cu 3-0, pe 3 iunie, în preliminariile Euro 2012. Ieri dimineaţă el a purtat discuţii cu Mircea Sandu, iar primele semne au fost că şi-a dat acceptul de a deveni imediat selecţionerul României.

Vezi si

FCSB e noua campioană a României la fotbal 

Un singur punct mai avea nevoie FCSB, în meciul de sâmbătă seara cu Farul Constanța, …