Wednesday , May 8 2024

Gigi Becali a pus tunurile pe Latovlevici

FOTBAL - CFR CLUJ - STEAUA

Gigi Becali a fost deranjat de rezultatul obţinut, marţi, de Steaua, scor 1-1, cu FC Basel, iar la finalul meciului i-a sunat pe Mihai Stoica şi pe Laurenţiu Reghecampf!

Gigi Becali a pus tunurile pe Iasmin Latovlevici,căruia i-a interzis să mai facă pe clovnul!

“Gata, v-am înţeles cu Schalke şi cu Chelsea, însă dacă nici pe aştia de la Basel nu am putut să-i batem, atunci înseamnă că în curtea noastră sunt probleme. Latovlevici nu mai joacă nimic, să-i spuneţi din partea mea că, dacă mai joacă în continuare aşa şi nu-şi revine, atunci nu o să se transfere afară în viaţa lui. Păi, ce face? E nebun la cap, mă ia la mișto? Și cu Adi Popa ce se întâmplă? A dat o pasă de gol, dar ce, gata şi-a revenit? A alergat în gol tot meciul! Voi nu vedeţi că nu mai e în stare să dribleze pe nimeni? Nici Pintilii nu mi-a plăcut, dacă nu e apt sută la sută fizic, atunci nu-l mai băgaţi în teren”, a izbucnit Gigi Becali, conform Fanatik.

Gigi Becali nu a fost mulţumit nici de atitudinea lui Latovlevici de la conferinţa de presă, după ce a văzut la ştirile sportive imaginile cu comportamentul elevului lui Reghecampf: “Lato să-şi vadă de treaba lui. Să nu mai ia el lumea la mişto, că nu suntem la circ! Fotbalul te pedepseşte când îl iei la mişto! După aia se plânge că are ce are Piţurcă cu el!”.

Gigi Becali le-a cerut imperios lui Reghecampf și Meme să vină în această săptămână la Jilava pentru a discuta pe larg despre problemele de la echipă.

Vezi si

Bucovina Rădăuți și-a asigurat prezența la barajul de promovare în Liga a II-a

Bucovina Rădăuți și-a asigurat și din punct de vedere matematic prezența la barajul de promovare, …