Sunday , April 28 2024

Gica Hagi foloseste bratari energetice

Ajuns la 46 de ani, Gică Hagi a găsit soluţia pentru a trece peste epuizarea fizică, apărută din cauza multelor proiecte de anvergură, printre care şi academia de fotbal care îi poartă numele: brăţările energetice CX2 Plus.

SecretLife scrie că brăţările respective, care sunt de ceva vreme la mare cautare printre starurile de la Hollywood, sunt folosite şi de Gica Hagi. “Regele” şi-a pus la mâna dreaptă accesoriul de ultimă generaţie care foloseşte două holograme, menite să reacţioneze în mod pozitiv în contact cu câmpul energetic natural al corpului.

Conform descrierilor din broşură, brăţara CX2 Plus oferă putere de concentrare, echilibru mental, mai multă forţă fizică, flexibilitate şi rezistenţă mai mare la efort fizic.

Hagi nu este singurul personaj din fotbal care a apelat la CX2 Plus: fotbaliştii stelişti au folosit acest talisman pe finalul sezonului trecut, când au reuşit să câştige Cupa României. Aceştia au jucat cu brăţările-minune la mână, pe care le-au acoperit însă cu o bandă adezivă albă.

Vezi si

FCSB e noua campioană a României la fotbal 

Un singur punct mai avea nevoie FCSB, în meciul de sâmbătă seara cu Farul Constanța, …