Friday , December 2 2022

Gica Hagi a facut o avere vara asta din turism

hagi

Gica Hagi are motive de bucurie dupa aproape trei luni de sezon estival, in care Hotelul Iaki a fost unul dintre cele mai cautate de pe litoral.

Lunile iunie, iulie si august reprezinta totul pentru hotelierii de la mare, si-l includem in aceasta categorie si pe Gheorghe Hagi, legendarul fotbalist roman, patron al complexului “Iaki”. Stabilimentul de patru stele va incheia vara 2013 cu un profit de 1,6 milioane de euro, conform “zf.ro”, citat de National. Asta inseamna aproape 60% din cifra de afaceri pe un an intreg! In 2012, “Hagi Sport”, societatea care administreaza hotelul, a inregistrat o cifra de afaceri de 2,8 milioane de euro.

“In luna iulie, gradul mediu de ocupare a fost de 96% in weekend si de 92% in timpul saptamanii, comparativ cu gradul mediu de ocupare din luna august, de 100% in weekend si de 98% in timpul saptamanii”, a declarat pentru sursa citata Oana Leoca (32 de ani), revenue manager la “Iaki”.

Cu o capacitate de 244 de locuri de cazare in 122 de camere, “Iaki” a fost cumparat de Gheorghe Hagi in 1999, iar acum patru ani in el s-au facut investitii de 5,5 milioane de euro.

Daca turismul ii aduce fostului mare international numai vesti bune, nu acelasi lucru se poate spune si despre Viitorul Constanta. Echipa lui Hagi ocupa locul 16 in clasament, dupa patru meciuri disputate, fara victorie, cu numai doua puncte si un singur gol marcat (sase primite!).

Vezi si

Germania eliminată de la Cupa Mondială. Japonia și Spania în optimi

Selecţionata Germaniei a învins echipa Costa Ricăi cu scorul de 4-2 (1-0), joi seara, pe …