Saturday , April 27 2024

Foresta va testa trei jucători noi în amicalul cu Aerostar

Fundașii Răzvan Dulap (foto – Şoimii Lipova) și Răzvan Tăcuțanu (Ştiința Miroslava) și atacantul Răzvan Gorovei (ASU Politehnica Timișoara) sunt așteptați să debuteze în tricoul formației sucevene cu ocazia meciului programat astăzi, de la ora 11.00, la Bacău Foresta - Dulap

Foresta evoluează astăzi, de la ora 11.00, pe terenul divizionarei secunde Aerostar Bacău, în cel de-al doilea meci amical pe care “galben-verzii” îl au programat de la startul pregătirilor de vară. Cu ocazia acestui joc, antrenorii Bogdan Tudoreanu și Mihai Guriță îi vor vedea pentru prima oară la lucru și pe cei trei jucători sosiți pe Areni în această săptămână, este vorba de fundașii Răzvan Dulap (Şoimii Lipova) și Răzvan Tăcuțanu (Ştiința Miroslava) și de atacantul Răzvan Gorovei (ASU Politehnica Timișoara).

Incepând de mâine, “galben-verzii” vor intra în cantonament la stadionul Areni, timp de zece zile, interval în care au programate câte două antrenamente pe zi. In ultima perioadă a pregătirilor de vară, Foresta are antamante trei amicale cu CSM Roman (8 august), CSM Pașcani (11 august) și ACS Şomuz Fălticeni (14 august).

In viitorul sezon al Ligii a III-a, programat să debuteze în ultimul weekend din luna august, Foresta Suceava va evolua în Seria I, alături de formațiile, Ştiința Miroslava, FK Miercurea Ciuc, Oțelul Galați, Bucovina Rădăuți, CSM Roman, Sporting Liești, KSE Târgu Secuiesc, CSM Focșani, FC Odorheiu Secuiesc, Sănătatea Darabani, Şomuz Fălticeni, Ceahlăul Piatra Neamț, CSM Pașcani și nou-invitatele FC Botoșani II și Politehnica II Iași. (Dănuț CHIDOVEȚ)

 

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …