Saturday , April 27 2024

Foresta și Şomuz Fălticeni se întâlnesc sâmbătă, pe stadionul Areni, în derbyul etapei a VII-a

Ultimul derby sucevean din turul sezonului regular al Ligii a III-a este programat să înceapă la ora 15.00. Conform noilor restricții, la meci vor putea asista doar spectatorii vaccinați

Etapa a VII-a programează la sfârșitul acestei săptămâni al treilea și ultimul derby sucevean din turul sezonului regular al Ligii a III-a. Sâmbătă, de la ora 15.00, pe stadionul Areni, față în față se vor afla Foresta și Şomuz Fălticeni, ocupantele locurilor 4, respectiv 3 în clasamentul seriei întâi.

“Galben-verzii” se confruntă cu o singură absență în cadrul lotului, cea a nigerianului Chika, suspendat în urma cartonașului roșu încasat la Rădăuți.

Ținând cont că, în municipiul Suceava, incidența cazurilor de COVID-19 a depășit pragul critic de 6‰, meciul dintre Foresta și Şomuz se va organiza cu participarea spectatorilor până la 50% din capacitatea maximă a stadionului Areni, cu asigurarea unei distanțe de 1 metri între persoane și cu purtarea măștii de protecție. Vor avea acces în tribune doar persoanele vaccinate și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Intr-un al meci, Bucovina Rădăuți evoluează sâmbătă, tot de la ora 15.00, pe terenul celor de la Hușana Huși.

Programul etapei a VII-a:

Ştiința Miroslava – Ceahlăul

Foresta Suceava – Şomuz Fălticeni

Hușana Huși – Bucovina Rădăuți

Dante Botoșani – CSM Pașcani

CSM Bacău – Sporting Vaslui.

La finalul primei faze a campionatului, primele patru clasate se vor califica în play-off, iar ultimele șase vor evolua în play-out. Apoi, primele două clasate în play-off merg la barajul de promovare, iar ultimele două clasate în play-out vor retrograda în ligile județene. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …