Thursday , May 9 2024

Foresta joacă astăzi la Satu Mare, în direct la Digi Sport și Dolce Sport

Meciul este programat cu începere de la ora 14.00 și contează pentru etapa a XVIII-a a Ligii a II-a. “Incercăm să scoatem un rezultat bun la Satu Mare și să întrerupem această serie de cinci înfrângeri consecutive. Suntem optimiști că putem obține măcar un punct”, a declarat antrenorul Cristi Popovici u Foresta se confruntă cu nu mai puțin de șase absențe la partida cu Olimpia 

 Popovici - Declaratii

Foresta are etapă intermediară la mijlocul acestei săptămâni, formația antrenată de Cristi Popovici urmând să evolueze astăzi, cu începere de la ora 14.00, pe terenul celor de la Olimpia Satu Mare, într-un meci transmis în direct de Digi Sport și Dolce Sport.

“Galben-verzii” pleacă cu șansa a doua în partida de pe malul Someșului, în condițiile în care vor evolua în fieful unei echipe care este lider într-un clasament al jocurilor de pe teren propriu, cu șapte victorii și două remize în nouă meciuri, FC Brașov și Dunărea Călărași fiind singurele care au plecat cu puncte de la Satu Mare.

In plus, antrenorul Cristi Popo­vici se confruntă cu nu mai puțin de șase absențe, gruparea suceveană plecând spre nord-vestul țării cu un lot de 16 jucători, dintre care doi juniori cooptați de urgență.

“Ne confruntăm cu numeroase accidentări și suspendări, dar sper că jucătorii care vor intra pe teren să facă un joc bun. Incercăm să scoatem un rezultat bun la Satu Mare și să întrerupem această serie de cinci înfrângeri consecutive. Suntem optimiști că putem obține măcar un punct pentru că, deși am pierdut în etapa trecută, nu am jucat rău. Olimpia e o echipă care cedează greu puncte acasă, dar asta nu în­semnă cu nu cedează”, a declarat Popovici.

Seful băncii tehnice de pe Areni nu poate conta în meciul de as­tăzi pe serviciile lui Matei, Masella și Stănescu, toți trei fiind suspendați, dar nici pe accidentații Bu­jor, Aeroaiei și Mihălăchioaie, ul­ti­mul suferind în meciul cu Juventus o ruptură de ligamente la genunchi.

In schimb, în lot au fost incluși juniorii C. Bosînceanu și Coroamă.

Foresta (echipa probabilă): Hân­țăscu – Bălan, D. Lung, Al. Mu­tu, Semeghin – Avram – Cerlincă, Dănilă, Dumitriu, Căinari – Rusu.

Olimpia este favorită la casele de pariuri cu o cotă de 1.80 la victorie. De partea cealaltă, un succes al Forestei la Satu Mare este cotat cu 3.90, în timp ce rezultatul de egalitate are cota 3.35.

Programul etapei a XVIII-a:

Luceafărul Oradea – FC Brașov 1-2

CS Afumați – CS Mioveni

Unirea Stefănești – Chindia Târgoviște

Dunărea Călărași – CSM Râmnicu Vâlcea

Olimpia Satu Mare – Foresta Suceava

Juventus București – Dacia Unirea Brăila

Sepsi Sfântu Gheorghe – Metalul Reșița

Politehnica Timișoara – CS Balotești

Academica Clinceni și UTA Arad vor sta.

(Dănuț CHIDOVET)

 

 

 

Vezi si

Bucovina Rădăuți și-a asigurat prezența la barajul de promovare în Liga a II-a

Bucovina Rădăuți și-a asigurat și din punct de vedere matematic prezența la barajul de promovare, …