Friday , April 26 2024

Foresta încheie turul pe Areni

In ultima rundă din prima jumătate a campionatului, echipa suceveană va primi astăzi, de la ora 12.00, vizita Dunării Călărași.  “Acum ori niciodată. Ne-am săturat de atâtea umilințe. E un meci pe care suntem obligați să-l câștigăm”, a declarat antrenorul Cristi Popovici u Matei, Dumitriu, Mihălăchioaie, Dumitriu și Mutu vor lipsi din lotul “galben-verzilor”. Foresta este favorită la casele de pariuri, cu o cotă de 1.75 la victorie  

 Foresta - Popovici

Foresta încheie turul campionatului pe stadionul Areni, echi­pa suceveană urmând să pri­meas­că astăzi, cu începere de la ora 12.00, în direct la Digi Sport și Dolce Sport, vizita Dunării Călărași.

Fără punct câștigat în campioanat de pe data de 9 octom­brie, antrenorul Cristi Popovici a ajuns la limita răbdării. “Acum ori niciodată. De la meciul cu Stea­ua încoace am suportat o gră­madă de umilințe. Ne-am să­turat! Avem din nou mulți ab­senți, dar suntem în fața unui meci pe care suntem obligați să-l câștigăm. Nu ne interesează cu ce echipă vine Dunărea la Su­ceava. Important este să câști­găm cele trei puncte”, a declarat antrenorul Forestei.

Cristi Popovici se confruntă cu cinci absențe certe la meciul de astăzi cu Dunărea Călarăși. Matei și Dumitriu sunt suspendați, în vreme ce Mihălăchioaie, Aeroa­iei și Mutu sunt accidentați. Alți doi, Bujor și portarul Niga, vor fi trecuți pe foaia de joc doar de formă.

Foresta (echipa probabilă): Hân­țăscu – Bălan, Lung, Masella, Se­meghin – Stănescu – Cerlincă, Dănilă, Căinari, Drugă – Rusu.

De partea cealaltă, Dunărea vi­ne pe Areni fără golgheterul Kan­da, autor a patru goluri în acest se­zon, dar cu gândul de a scoate cel puțin un punct din confruntarea cu Foresta. “Intâlnim o echipă rănită, dar ne-am propus să nu pierdem la Suceava. Dacă am câștiga, ar fi ceva incredibil”, a declarat antrenorul Adi Mihalcea.

Foresta este favorită la casele de pariuri, cu o cotă de 1.75 la vic­torie. De partea cealaltă, un suc­ces al călărășenilor pe stadio­nul Areni este cotat cu 4.05, în vreme ce remiza are o cotă de 3.40.

Programul etapei a XIX-a:

CS Balotești – Academica Clinceni

CSM Râmnicu Vâlcea – Unirea Stefănești

Dacia Unirea Brăila – Olimpia Satu Mare

Metalul Reșița – Juventus București

CS Mioveni – Sepsi Sfântu Gheorghe

Foresta Suceava – Dunărea Călărași

Chindia Târgoviște – UTA Arad

FC Brașov – CF Afumați

Politehnica Timișoara și Luceafărul Oradea stau.

Tot în acest an sunt programate și primele două runde din retur. (Dănuț CHIDOVET)

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …