Sunday , October 2 2022

Foresta, Bucovina Rădăuți și Şomuz Fălticeni au obținut victorii pe linie în ultimele amicale

Foresta a dispus la scor de neprezentare de Ceahlăul, Bucovina a învins Dante Botoșani, iar Şomuz a câștigat la Darabani

Foresta, Bucovina Rădăuți și Şomuz Fălticeni au obținut victorii pe linie în meciurile amicale disputate la finalul săptămânii trecute.

Echipa antrenată de Dorin Goian a bifat a doua victorie de la startul pregătirilor de vară, după ce s-a impus vineri, pe stadionul Areni, în fața Ceahlăului Piatra Neamț, cu scorul de 3-0.

“Galben-verzii” au marcat prin Samson (’18), Ilie (’58) și Netbai (’72 – penalty).

Foresta: Niga – Grosu, Cimbru, Botezatu, Cucoș, Cuibari, Ilie, Samson, Filip, Popovici, Chika. Au mai intrat: Cuciureanu – Tănasă, Celeadnic, Antonio, Nițu, Netbai, Makongo, Mihalciuc, Mirică, Căinari, Muntean.

În continuarea programului de pregătire, Foresta mai are amicale cu Aerostar Bacău (10 si 20 august) și Bucovina Rădăuți (13 august).

N Bucovina Rădăuți a învins Dante Botoșani

Bucovina Rădăuți a reușit al treilea succes în amicale, după ce a câștigat sâmbătă, pe stadionul din Câmpulung Moldovenesc, în fața celor de la Dante Botoșani, cu scorul de 2-1.

Echipa antrenată de Ionuț Plămadă și-a asigurat victoria printr-o dublă semnată de Dumitraș (’35 și ’45), după ce botoșănenii au deschis scorul prin Forizs (’16 – penalty).

Bucovina: Udeanu – Leonte, Dumitraș, Florescu, Coajă, Săhlean, Ungurianu, Coroamă, Străjeriu, Stroe, Stoian. Au mai intrat: Gheorghiță – Merticariu, Şvichi, Irimescu, Ionescu, Bălan și Colibaba.

Gruparea rădăuțeană mai are perfectate două meciuri de verificare cu Foresta (13 august) și Aerostar Bacău (20 august).

N Şomuz Fălticeni a câștigat la limită la Darabani

Şomuz Fălticeni a spart gheața în amicale, după ce s-a impus sâmbătă, pe terenul viitoarei colege de serie, Viitorul Darabani, cu scorul de 1-0, printr-un gol înscris de Cîrstean (’76).

Şomuz: Iederan – Maganu, Antonesei, Nistor, Grigoșiță, Monah, Bejenar, Văleanu, Julei, Dîrțu, Anton. Au mai intrat: Puianu – Alecsandru, Chirilescu, Vitu, Monah, E. Ciobanu, Cîrstean, Pitic, Savin, R. Ciobanu.

în continuarea programul de pregătire, echipa antrenată de Iulian Ionesi va mai întâlni Dante Botoșani (10 august), Ştiința Miroslava (13 august) și Siretul Dolhasca (20 august).

Viitorul sezon al Ligii a III-a va debuta pe 27 august.

(Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Foresta a părăsit cu fruntea sus Cupa României. “Galben-verzii” au pierdut la limită cu UTA Arad, în fața a 4.000 de spectatori pe Areni (FOTO, VIDEO)

Foresta a părăsit cu fruntea sus Cupa României, după ce a pierdut la limită, scor …