Wednesday , September 22 2021

 Foresta a reușit a doua victorie consecutivă în campionat

Foresta a reușit a doua victorie consecutivă în campionatul Liga a III-a, după ce s-a impus, miercuri seara, pe stadionul Areni, în fața Hușanei Huși, cu scorul de 2-0, într-un meci restant din cadrul primei etape.

Anunțată de ocazia nigerianului Olowaseun, deschiderea scorului a venit în minutul 40, când Netbai a șutat din alergare la colțul lung, portarul Turiță a respins neconvingător în lateral, iar Trofan a trimis mingea în plasă din șase metri pentru 1-0 la pauză.

Trupa antrenată de Ionuț Moșteanu își putea dubla avantaj în debutul reprizei secunde, dar Martin, din lovitură liberă, și Olowaseun, pe contraatac, au nimerit bara, iar Trofan și Chelari au șutat pe traiectoria lui Turiță la aceiași fază.

“Galben-verzii” și-au securizat victoria în minutul ’89, când nou-intratul Chika a preluat o minge în careu, a pivotat pe lângă fundași și a închis tabela la scorul de 2-0.

În urma acestei victorii, Foresta a urcat pe locul 5 în clasamentul Seriei I, la un punct de lider.

Foresta: C. Mihăescu – Arnold, Makongo, Botezatu, Olowaseom, Netbai, Hostiuc, Chelari, Cimbru, Martin, Trofan. Antrenor: Ionuț Moșteanu. Au mai intrat: Chika, Samson și Dorobanțu. (D.C.)

Vezi si

Simona Halep se desparte după șase ani de antrenorul ei, Darren Cahill

Simona Halep a anunțat miercuri că nu va mai lucra cu antrenorul australian Darren Cahill, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *