Thursday , June 30 2022

 Foresta a reușit a doua victorie consecutivă în campionat

Foresta a reușit a doua victorie consecutivă în campionatul Liga a III-a, după ce s-a impus, miercuri seara, pe stadionul Areni, în fața Hușanei Huși, cu scorul de 2-0, într-un meci restant din cadrul primei etape.

Anunțată de ocazia nigerianului Olowaseun, deschiderea scorului a venit în minutul 40, când Netbai a șutat din alergare la colțul lung, portarul Turiță a respins neconvingător în lateral, iar Trofan a trimis mingea în plasă din șase metri pentru 1-0 la pauză.

Trupa antrenată de Ionuț Moșteanu își putea dubla avantaj în debutul reprizei secunde, dar Martin, din lovitură liberă, și Olowaseun, pe contraatac, au nimerit bara, iar Trofan și Chelari au șutat pe traiectoria lui Turiță la aceiași fază.

“Galben-verzii” și-au securizat victoria în minutul ’89, când nou-intratul Chika a preluat o minge în careu, a pivotat pe lângă fundași și a închis tabela la scorul de 2-0.

În urma acestei victorii, Foresta a urcat pe locul 5 în clasamentul Seriei I, la un punct de lider.

Foresta: C. Mihăescu – Arnold, Makongo, Botezatu, Olowaseom, Netbai, Hostiuc, Chelari, Cimbru, Martin, Trofan. Antrenor: Ionuț Moșteanu. Au mai intrat: Chika, Samson și Dorobanțu. (D.C.)

Vezi si

Atletele sucevene au cucerit trei medalii la Campionatele Naționale

Talida Sfârghiu a devenit campioană națională de tineret în proba de 1.500 de metri Atletele …