Monday , April 29 2024

Foresta, depunctată din nou de FRF. Probabil, din toamnă vom avea o nouă echipă, Cetatea Suceava, în Liga a IV-a

Grupării de pe Areni i-au fost scăzute încă două puncte din clasament din cauza litigiului cu fostul antrenor Ionuț Moșteanu. Cel mai probabil, fotbalul local o va lua din zero din toamnă, cu o nouă echipă înscrisă în Liga a IV-a, Cetatea Suceava.

Foresta este moartă și o îngroapă lent Federația Română de Fotbal, care a sancționat clubul de pe Areni cu o nouă depunctare de două puncte din cauza litigiului cu fostul antrenor Ionuț Moșteanu.

În ședința de miercuri, 21 februarie, a Comisiei de Disciplină, se arată că “s-a dispus sancționarea ACS Foresta Suceava cu scăderea de puncte asupra celor acumulate în campionat de echipa de categoria cea mai ridicată – depunctare 2 puncte pentru perioada 01.02.2024 – 15.02.2024. Comisia a acordat termen în data de 06.03.2024, ora 15.00, dată la care clubul debitor să prezinte dovada plății față de creditorul Moșteanu Ionuț Codruț pentru a evita în continuare depunctarea”.

În urma acestei noi depunctări, Foresta a ajuns pe locul 3 în clasamentul Seriei I a Ligii a III-a și are șanse cvasinule să continue campionatul care se va relua pe data de 9 martie.

Cel mai probabil, fotbalul local o va lua de la zero din toamnă, cu o nouă echipă înscrisă în Liga a IV-a, Cetatea Suceava. (D.C.)

Vezi si

FCSB e noua campioană a României la fotbal 

Un singur punct mai avea nevoie FCSB, în meciul de sâmbătă seara cu Farul Constanța, …

One comment

  1. Sa scapam de puturosi si recalcitranti!