Tuesday , September 21 2021

Foresta a câștigat amicalul cu Oțelul Galați

“Galben-verzii” s-au impus vineri, pe stadionul din Vatra Dornei, în fața gălățenilor, cu scorul de 2-0, prin golurile marcate de Atouba și Netbai (penalty)

Foresta a înregistrat a doua victorie de la startul pregătirilor de vară, după ce s-a impus vineri după-amiază, pe stadionul din Vatra Dornei, în fața celor de la Oțelul Galați, cu scorul de 2-0.

“Galben-verzii” s-au impus prin golurile marcate de africanul Jordan Atouba și Iosif Netbai, ultimul transformând un penalty în debutul reprizei secunde.

“Suntem într-o perioadă de evaluare a jucătorilor pe care îi avem în lot. Încercăm să punem bazele unei echipe noi, să creem un model de joc care să reprezinte fotbalul din Suceava”, a declarat antrenorul Ionuț Moșteanu.

Într-un alt meci amical disputat pe plan local, Bucovina Rădăuți s-a impus sâmbătă, pe stadionul din Ițcani, în fața celor de la Juniorul Suceava, cu scorul de 5-0, prin golurile marcate de Stoian, Ichim, C. Coroamă, Popa, la care s-a adăugat un autogol al gazdelor. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Un fotbalist de la Rădăuți a marcat în secunda 4 a meciului, unul din cele mai rapide goluri din istorie (VIDEO)

Radu Ungurianu a marcat unul din cele mai rapide goluri din istoria fotbalului mondial, în …