Friday , April 26 2024

Florin Cristescu a demisionat din funcția de antrenor al Bucovinei Rădăuți

Bucovina Rădăuți a rămas fără antrenor principal, după ce Florin Cristescu a cerut rezilierea contractului pe cale amiabilă, din cauza rezultatelor slabe înregistrate în ultimele săptămâni: trei înfrângeri consecutive fără gol marcat.


Cristescu a făcut solicitarea într-o întîlnire pe care a avut-o, luni, cu patronul firmei Tarsin, Corneliu Lucescu, unul dintre sponsorii Bucovinei, și cu președintele secției de fotbal a clubului Bucovina Rădăuți, Manuel Costache. Totodată, tehnicianul le-a transmis jucătorilor decizia sa de a părăsi gruparea.
„Mă simt liniștit pentru că am făcut tot ceea am putut. Am făcut puncte importante, așa că am lăsat ceva în urmă”, a precizat Florin Cristescu.
“Îi mulțumim domnului Florin Cristescu pentru tot ce a făcut la clubul nostru. Un adevărat profesionist care a venit lângă echipă într-un moment greu, de reorganizare și care a construit această frumoasă echipă. Împreună cu jucătorii și cu domnul Corneliu Lucescu îi mulțumim pentru tot ce a făcut și îi urăm succes în viitor!”, a transmis președintele Manuel Costache.
Echipa va fi pregătită în continuare de către căpitanul echipei, Ionuț Plămadă care va fi ajutat de Dragoș Tătar și Cristi Butnariu.
În ultima etapă, Bucovina Rădăuți a pierdut cu 0-5 meciul din deplasare cu Sporting Vaslui.
După disputarea a zece etape, gruparea rădăuțeană se află pe locul 5 în clasamentul Seriei I, cu 15 puncte.

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …