Wednesday , May 15 2024

Festival de goluri `n runda din ajunul Pastelui

N scorul etapei a fost realizat de campioana en-titre Foresta M\lini, care s-a impus, cu 12-0, `n fa]a celor de la Rapid II Mihoveni

Sporting Arbore [i-a p\strat avansul de [ase puncte din fruntea clasamentului Ligii a IV-a, dup\ ce s-a impus, s=mb\t\, cu scorul de 5-1, `n fieful celor de la Bucovina R\d\u]i. Echipa preg\tit\ de Ovidiu Ciobanu [i-a trecut `n cont cea de-a 20-a victorie stagional\ gra]ie golurilor marcate de Negru (2), Avr\mia, Oniu [i Jalb\, reu[ita de onoare a gazdelor fiind semnat\ de Apostol.
~ntr-un alt joc al rundei a XXVIII-a, revela]ia actualului sezon, Foresta Moldovi]a, a c=[tigat cu scorul de 3-1, `n fa]a grup\rii Minerul Iacobeni, prin golurile lui I. Niga, N. Niga [i M=ndril\, oaspe]ii restabilind la un moment dat egalitatea prin Dasc\lu.
Scorul etapei [i al campionatului a fost realizat de campioana en-titre Foresta M\lini, care a trecut, cu un neverosimil 12-0, de forma]ia Rapid II Mihoveni. Lipsi]i de aportul vreunui juc\tor de la prima echip\, “ceferi[tii” au `ncasat goluri la foc automat, Vasiliu (6), P=nzaru (3), Ailenei, Furtun\ [i Constantin consfin]ind o victorie ca `n curtea [colii pentru “galben-verzi”. (D\nu] CHIDOVE})

N Rezultatele etapei a XXVIII-a:

Viitorul Liteni – Zimbrul Siret 2-1
FC Marginea – Bucovina Fr\t\u]ii Noi 2-0
CS Gura Humorului – Florconstruct P\tr\u]i 4-0
Foresta Moldovi]a – Minerul Iacobeni 3-1
Dorna Vatra Dornei – CSM Rar\ul 8-0
Foresta M\lini – Rapid II Mihoveni 12-0
Bucovina R\d\u]i – Sporting Arbore 1-5
Voin]a Stroie[ti – Steaua Dumbr\veni 3-0
Unirea Boroaia a stat.

Vezi si

Simona Halep a primit un nou wild-card, la turneul de la Rabat

Simona Halep (32 de ani) a primit un nou wildcard, la turneul WTA 250 de …