Thursday , March 23 2023

FC Timisoara, invinsa de golul lui Balotelli

.

Forma]ia FC Timi[oara a pierdut, cu scorul de 0-1 (0-0), meciul sus]inut, joi sear\, pe teren propriu, în compania echipei engleze Manchester City, contând pentru prima man[a a play-off-ului Ligii Europa, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Unicul gol al meciului a fost marcat de Mario Balotelli, în minutul 72, dupa o pasa de la Adebayor.
La meci au asistat aproximativ 25.000 de spectatori, dintre care 100 de fani ai englezilor.

Petrovici: “Nu se putea mai mult”

Antrenorul forma]iei FC Timi[oara, Vladimir Petrovici, a declarat ca juc\torii s\i au f\cut un meci bun cu Manchester City, scor 0-1, în play-off-ul Ligii Europa, însa a men]ionat ca mai mult nu se putea.
“Am f\cut un meci bun, nu am intrat în panic\, mai muilt de atât nu se putea. Sunt mul]umit. Vom încerca mai multe în partida din retur. Am încercata sa recuper\m ca în alte meciuri dar nu a mers. Eu unul a[ fi dictat penalti la o faza în careu. Dar daca ne gândim la ce bani au ei [i acel gol e prea pu]in pentru ei. Nu am putut ]ine ritmul cu ei din punct de vedere fizic 90 de minute, au jucat fenomenal [i noi am reu[it pâna la un anumit punct sa ]inem ritmul. Am jucat frumos. Fotbalul românesc a ar\tat bine în seara asta”, a afirmat Petrovici.

Mancini: “Rezultatul este unul corect”

Antrenorul forma]iei Manchester City, Roberto Mancini, a declarat ca FC Timi[oara a dovedit ca este o echipa bun\, în meciul direct, scor 1-0, din prima man[a a play-off-ului Ligii Europa.
“A fost un meci greu, Timi[oara a dovedit ca este o echipa bun\. În retur, trebuie sa fim mai aten]i. To]i juc\torii au evoluat bine, sunt mul]umit de ei, în special de Johnson. Rezultatul este unul corect, trebuia sa mai d\m vreo 2-3 goluri, dar Timi[oara s-a ap\rat bine. Oricum, în meciul retur trebuie sa fim mai concentra]i [i mai aten]i”, a declarat Mancini.
Juc\torul Yaya Toure a declarat ca meciul a fost foarte greu, în primele 45 de minute. “Timi[oara o echipa dificila care a reu[it sa elimine [ahtiorul. Timi[oara poate sa spere în retur dar noi ne-am dorit foarte mult un gol pentru a ne face calificarea mai u[oar\”, a afirmat Yaya Toure.

Luchin: “Am demonstrat ca putem juca de la egal la egal cu orice echip\”

Funda[ul echipei FC Timi[oara, Srgian Luchin, a declarat, dupa înfrângerea din meciul cu Manchester City, ca gruparea din Liga I nu s-a f\cut de ru[ine [i a demonstrat ca poate juca de la egal la egal cu orice echip\.
“Ne pare r\u ca am pierdut, dar nu ne-am f\cut de ru[ine, am demonstrat ca putem juca de la egal la egal cu orice echip\. Este o diferen]a între noi, dar puteam sa scoatem un rezultat bun [i de ce nu avem [anse în retur. Oricum, prima repriza i-am dominat”, a spus Luchin.
Cristian Scutaru a spus ca italianul Mario Balotelli, autorul unicului gol al partidei de joi, a fost cel mai dificil adversar pe care l-a întâlnit vreodat\. “Trebuie sa ne concentr\m acum pentru meciul din retur”, a ad\ugat el.
Mijloca[ul Cosmin Contra considera ca FC Timi[oara mai are [anse de calificare în grupele Ligii Europa. “Din câte am auzit a fost penalti în prima repriz\. Cred ca mai avem [anse de calificare. P\cat ca dupa minutul 60 ne-am b\gat cu fundul în poart\”, a precizat Contra.

Vezi si

CSM Suceava va întâlni Unirea Dej în barajul pentru menținerea în prima divizie la volei masculin

Primele două meciuri vor avea loc pe terenul grupării ardelene, pe 8 și 9 aprilie …