Friday , April 26 2024

FC Timisoara, invinsa de golul lui Balotelli

.

Forma]ia FC Timi[oara a pierdut, cu scorul de 0-1 (0-0), meciul sus]inut, joi sear\, pe teren propriu, în compania echipei engleze Manchester City, contând pentru prima man[a a play-off-ului Ligii Europa, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Unicul gol al meciului a fost marcat de Mario Balotelli, în minutul 72, dupa o pasa de la Adebayor.
La meci au asistat aproximativ 25.000 de spectatori, dintre care 100 de fani ai englezilor.

Petrovici: “Nu se putea mai mult”

Antrenorul forma]iei FC Timi[oara, Vladimir Petrovici, a declarat ca juc\torii s\i au f\cut un meci bun cu Manchester City, scor 0-1, în play-off-ul Ligii Europa, însa a men]ionat ca mai mult nu se putea.
“Am f\cut un meci bun, nu am intrat în panic\, mai muilt de atât nu se putea. Sunt mul]umit. Vom încerca mai multe în partida din retur. Am încercata sa recuper\m ca în alte meciuri dar nu a mers. Eu unul a[ fi dictat penalti la o faza în careu. Dar daca ne gândim la ce bani au ei [i acel gol e prea pu]in pentru ei. Nu am putut ]ine ritmul cu ei din punct de vedere fizic 90 de minute, au jucat fenomenal [i noi am reu[it pâna la un anumit punct sa ]inem ritmul. Am jucat frumos. Fotbalul românesc a ar\tat bine în seara asta”, a afirmat Petrovici.

Mancini: “Rezultatul este unul corect”

Antrenorul forma]iei Manchester City, Roberto Mancini, a declarat ca FC Timi[oara a dovedit ca este o echipa bun\, în meciul direct, scor 1-0, din prima man[a a play-off-ului Ligii Europa.
“A fost un meci greu, Timi[oara a dovedit ca este o echipa bun\. În retur, trebuie sa fim mai aten]i. To]i juc\torii au evoluat bine, sunt mul]umit de ei, în special de Johnson. Rezultatul este unul corect, trebuia sa mai d\m vreo 2-3 goluri, dar Timi[oara s-a ap\rat bine. Oricum, în meciul retur trebuie sa fim mai concentra]i [i mai aten]i”, a declarat Mancini.
Juc\torul Yaya Toure a declarat ca meciul a fost foarte greu, în primele 45 de minute. “Timi[oara o echipa dificila care a reu[it sa elimine [ahtiorul. Timi[oara poate sa spere în retur dar noi ne-am dorit foarte mult un gol pentru a ne face calificarea mai u[oar\”, a afirmat Yaya Toure.

Luchin: “Am demonstrat ca putem juca de la egal la egal cu orice echip\”

Funda[ul echipei FC Timi[oara, Srgian Luchin, a declarat, dupa înfrângerea din meciul cu Manchester City, ca gruparea din Liga I nu s-a f\cut de ru[ine [i a demonstrat ca poate juca de la egal la egal cu orice echip\.
“Ne pare r\u ca am pierdut, dar nu ne-am f\cut de ru[ine, am demonstrat ca putem juca de la egal la egal cu orice echip\. Este o diferen]a între noi, dar puteam sa scoatem un rezultat bun [i de ce nu avem [anse în retur. Oricum, prima repriza i-am dominat”, a spus Luchin.
Cristian Scutaru a spus ca italianul Mario Balotelli, autorul unicului gol al partidei de joi, a fost cel mai dificil adversar pe care l-a întâlnit vreodat\. “Trebuie sa ne concentr\m acum pentru meciul din retur”, a ad\ugat el.
Mijloca[ul Cosmin Contra considera ca FC Timi[oara mai are [anse de calificare în grupele Ligii Europa. “Din câte am auzit a fost penalti în prima repriz\. Cred ca mai avem [anse de calificare. P\cat ca dupa minutul 60 ne-am b\gat cu fundul în poart\”, a precizat Contra.

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …