Sunday , April 28 2024

Emma Răducanu s-a întors acasă, în Marea Britanie. Primele îmbrățișări cu tatăl ei, după ce a câștigat US Open

Emma Răducanu s-a întors acasă, după victoria istorică de la US Open. În mai multe fotografii făcute publice, ea apare alături de tatăl ei. Fotografiile au surprins-o pe tânăra sportivă îmbrăcată lejer, zâmbind larg, în timp ce este îmbrățișată de tatăl său.

Cei doi sunt fotografiați în fața casei din Kent, în timp ce se bucură de victoria de sâmbătă, relatează digi24.ro.

Emma Răducanu nu a apărut decât foarte rar până acum alături de tatăl ei, în fotografii.

În perioada în care locuia în Canada, tatăl Emmei Răducanu era cunoscut ca Ion Răducanu, iar după ce s-a mutat în Marea Britanie a adoptat numele sub care este cunoscut în prezent, Ian Răducanu.

El este cel care a îndemnat-o pe Emma să încerce mai multe sporturi în paralel cu tenisul, cum sunt echitaţie, înot, baschet, ski, golf, ba chiar și motocross.

Pentru succesul ei, Emma a fost felicitată, între alţii, de Regina Elisabeta a Marii Britanii, de fostele mare campioane ale tenisului Martina Navratilova şi Billie Jean King.

După succesul de la New York, Răducanu (18 ani) a reuşit un salt de 127 de locuri în ierarhia mondială şi a ajuns până pe 23, dar i-a făcut fericiţi şi pe mama sa Renee, de origine chineză, şi pe tatăl român.

”Au fost destul de severi cu mine când eram mică, dar mi-au arătat care este calea şi cred că acum asta mă ajută pe scena lumii”, a afirmat Răducanu într-o apariţie la programul ”Good Morning America”, de la ABC News.

Vezi si

Aur sau argint? Suceveanca Lăcrimioara Perijoc s-a calificat în finala Europenelor de Box de la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc s-a calificat joi, 25 aprilie, în finala categoriei 54 kg a …