Saturday , April 27 2024

Echipa de juniori U16 de la LPS va reprezenta județul Suceava la turneul de fotbal “Patru regiuni pentru Europa”

În Germania, echipa suceveană se va bate pentru trofeu cu selecționatele regiunilor Cernăuți (Rădăuți) Schwaben (Germania) și Mayenne (Franța).

Echipa de juniori sub 16 ani a Liceului cu Program Sportiv va reprezenta județul Suceava la turneul internațional de fotbal “Patru regiuni pentru Europa”.

Ediția din acest an va avea loc în Germania, la Kaufbeuren, în perioada 8-10 august și va aduna la start tradiționalele selecționate din Suceava, Cernăuți (Rădăuți) Schwaben (Germania) și Mayenne (Franța).

Delegația suceveană va fi compusă din 16 jucători și trei antrenori, Ciprian Anton, Aurel Constantin și Andrei Ițco.

“În 22 de ani, am câștigat o singură dată acest turneu, dar vrem să facem o figură frumoasă și am mare încredere că anul acesta ne vom întoarce cu trofeul din Germania. Generația antrenată de Andrei Ițco este una foarte bună, a ocupat locul 3 în Campionatul Național și a ajuns până în sferturile Cupei României, iar mulți dintre juniori sînt aproape de a face pasul către o echipă de seniori”, a precizat Ciprian Anton, care se afla pe banca selecționatei sucevene în 2011, când reprezentanta județului nostru a câștigat singurul său trofeu din istoria turneului.

Județul Suceava va fi reprezentat în Germania de următorii jucători: Păunel Apetrei, Cosmin Toderean, Fabian Găină, Iustin Panciuc, Matei Crăciun, Vlad Roșca, Sebastian Burlacu, Sebastian Nisioi, Augustin Găină, Ştefan Petraru, Victor Băbăscu, Albert Bodnariuc, Ştefan Recolciuc, Luca Gavrilovici, Gabriel Crițan și Florin Scutariu. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Aur sau argint? Suceveanca Lăcrimioara Perijoc s-a calificat în finala Europenelor de Box de la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc s-a calificat joi, 25 aprilie, în finala categoriei 54 kg a …