Tuesday , May 14 2024

Dumitru Moldovan: “Nu am nicio legătură cu acea contestaţie făcută de FC Botoşani”

Indicat de tot mai multe voci drept principalul responsabil pentru imineanta înfrângere la “masa verde” pe care clubul Rapid Suceava este pe cale să o înregistreze în litigiul cu FC Botoşani, fostul preşedinte executiv al “ceferiştilor” a reacţionat ieri u “Eu nu am văzut niciun contract. Nu avem de unde să ştiu că sunt opt jucători cărora le expiră contractul în vara trecută. Gabi Clim trebuia să se ocupe de prelungirea contractelor, dar cei de acolo se comportă de parcă ar fi la judeţ, lucrează încă la nivel de Liga a IV-a”, a declarat Moldovan

Dumitru Moldovan a rupt tăcerea. Indicat de tot mai multe voci din anturajul conducerii de pe Areni drept principalul responsabil pentru imineanta înfrângere la “masa verde” pe care clubul Rapid Suceava este pe cale să o înre-gistreze în litigiul cu FC Botoşani, fostul preşedinte executiv al “ceferiştilor” se apără şi spune că nu i-a lucrat în niciun fel pe rapidişti pe la spate. “Nu am legătură cu acea contestaţie depusă de FC Botoşani. ~n primul rând, nu m-a dat nimeni afară de la Rapid, am plecat singur înainte de ultimele două meciuri din retur, după ce a apărut acea contestaţie şi m-am certat cu cei de la Rapid pe această temă. Cei de la Botoşani nu aveau cum să afle de la mine despre lipsa acelor contracte. {tia toată lumea din Federaţie de acest lucru. Eu am promovat această echipă şi nu puteam, tocmai eu să o împing spre retrogradare”, a spus Moldovan.
Dumitru Moldovan spune că nu a avut acces la contractele jucătorilor rapidişti. “Eu nu am văzut niciun contract. Totul era ţinut la secret. Nu avem de unde să ştiu că sunt opt jucători cărora le expiră contractul în vară. Gabi Clim trebuia să se ocupe de prelungirea contractelor, dar cei de acolo se comportă de parcă ar fi la judeţ, lucrează încă la nivel de Liga a IV-a”, a mai spus fostul preşedinte executiv al Rapidului.
~n timp ce pe Areni, actualii şi foştii conducători ai Rapidului îşi pasează unul altuia “pisica moartă”, în birourile de la Casa Fotbalului, atât Camera Naţională de Soluţionare a Litigiilor, cât şi Comisia de Recurs din cadrul Federaţiei Române de Fotbal au dat câştig de cauza grupării botoşănene în ceea ce priveşte contestaţia depusă împotriva clubului Rapid, verdictul final în acest caz urmând să fie dat de Comisia de Disciplină din cadrul Federaţiei Române de Fotbal.
Rapid s-a impus pe terenul celor de la FC Botoşani, cu scorul de 2-1, într-un meci disputat pe data de 8 septembrie a acestui an şi care a contat pentru etapa a doua din cadrul actualului sezon al Ligii a II-a. ~ntre timp, la finele anului trecut, oficialii celor de la FC Botoşani au depus o contestaţie împotriva clubului Rapid Suceava, în care au reclamat faptul că la data disputarii meciului direct, opt dintre jucători “ceferişti” nu aveau contracte de muncă înregistrate la Federaţie. (Dănuţ CHIDOVE})

Vezi si

Simona Halep a primit un nou wild-card, la turneul de la Rabat

Simona Halep (32 de ani) a primit un nou wildcard, la turneul WTA 250 de …