Saturday , April 27 2024

Dorna Vatra Dornei merge ceas în Liga a V-a

Echipa antrenată de Relu Buliga a ajuns la patru victorii consecutive în seria de munte, după ce s-a impus duminică, în deplasarea de la Poiana Stampei, cu scorul de 5-1

Dorna Vatra Dornei merge ceas în Seria a III-a a Ligii a V-a. Echipa antrenată de Relu Buliga a bifat a patra victorie consecutivă de la startul noului sezon, după ce s-a impus duminică, în deplasarea de la Poiana Stampei, cu scorul de 5-1, prin golurile marcate de Tunsu, Şandru, Ungureanu, Timiș și Bodnar. Într-un alt meci din cadrul rundei a V-a, Avântul Frasin a trecut pe teren propriu, de Foresta II, cu scorul de 1-0, printr-un gol semnat de M. Vacaru.

Seria a III-a – Rezultatele etapei a V-a:

Avântul Frasin – Foresta II Suceava: 1-0

Vânătorul Dorna Candrenilor – Minerul Iacobeni: 1-1

Tinovul Poiana Stampei – Dorna Vatra Dornei: 1-5

Forestierul Frumosu – Bradu Vama (20 octombrie)

Bucovina Dărmănești s-a desprins în fruntea clasamentului Seriei I, după ce s-a impus duminică, pe teren propriu, în derbyul cu Sporting Poieni Solca, cu scorul de 1-0, printr-un gol de trei puncte marcat de Cătălin-Iulian Parasca, în debutul reprizei secunde. Etapa a V-a a adus și primele victorii stagionale pentru Voința Hânțești și Viitorul Adâncata, învingătoare în duelurile cu Zvoriștea, respectiv Siminicea.

Seria I – Rezultatele etapei a V-a:

Bucovina Dărmănești – Sporting Poieni Solca: 1-0

Voința Hânțești – Voința Zvoriștea: 2-0

Sporting Siminicea – Viitorul Adâncata: 3-4

Viitorul Vadu Moldovei – Viitorul Negostina: 2-2

Viitorul Forăști – Sporting Bunești: 1-2

Academica Gălănești și-a păstrat fotoliul de lider în Seria a II-a, după ce a realizat scorul etapei în Liga a V-a, 6-0, pe teren propriu, cu Polul Nord Falcău, la finalul unui meci decis de golurile marcate de Nicolae Ciobotar (2), Florin Calancea (2), Robert Vicol și Liviu Coroamă. Într-un alt joc, viitorul Stroiești le-a stricat sărbătoarea celor de la Juniorul Salcea, în fața cărora s-a impus, cu scorul de 2-1, printr-o dublă semnată de Moroșan.

Seria a II-a – Rezultatele etapei a V-a:

Academica Gălănești – Polul Nord Falcău: 6-0

Viitorul Verești – Releul Mihoveni: 3-3

Arena Bosanci – AS Marginea: 1-4

Juniorul Salcea – Viitorul Stroiești: 1-2.

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …