Sunday , September 26 2021

Djokovic cauta puteri miraculoase după finala de la Roland Garros într-un loc controversat din Bosnia

De-a lungul carierei, Novak Djokovic a venit cu tot felul de idei menite să-i îmbunătățească nivelul pregătirii fizice. La scurt timp după înfrângerea categorică suferită în finala de la Roland Garros, liderul mondial a vizitat un loc controversat din Bosnia pentru a-și încărca bateriile.

AFP vorbește într-un material despre metodele neortodoxe și de multe ori controversate pe care Nole le-a folosit de-a lungul timpului.

La nici 48 de ore după eșecul suferit în fața lui Rafael Nadal, Djokovic a ales să meargă împreună cu soția sa în Bosnia, acolo unde se găsește un controversat “parc de piramide” unde liderul mondial spune că va găsi energii nebănuite.

Djokovic se recuperează în “tuneluri energetice”, sârbul precizând că în acest loc beneficiază de anumite puteri de vindecare (regenerare) miraculoase.

Împreună cu Jelena (soția sa), Nole s-a deplasat la “Valea Piramidelor” din Visoko, localitate aflată în apropiere de Sarajevo.

Aici, Nole a lăudat efectele benefice pe care le-ar avea zona din anumite puncte de vedere.

“Invit toţi sportivii să vină aici pentru a petrece timp în tunelurile care sunt foarte benefice pentru creşterea oxigenului din plămâni” – Nole, pentru postul public de televiziune FTV.

“Există un efect direct asupra regenerării, restabilirii, ceea ce este foarte important pentru sportivi”, a completat sârbul care domină ierarhia ATP.

Djokovic a făcut un tur al locului alături de fondatorul său – Semir Osmanagic, un explorator bosniac controversat.

Conform presei locale, numărul de vizitatori a crescut semnificativ de la ultima vizită a lui Nole (în iulie, la scurt timp după infectarea cu Covid-19 și scandalul de la Adria Tour).

“Dacă există Raiul pe Pământ, atunci aici este”, a încheiat Novak Djokovic.

Conform Yahoo Sports, Asociația Europeană a Arheologilor a respins deja afirmațiile conform cărora locația are puteri de vindecare.

HotNews

Vezi si

Echipele sucevene au ieșit pe plus din etapa a V-a a Ligii a III-a

Foresta a urcat pe podium în clasamentul Seriei I a Ligii a III-a, după ce …