Saturday , April 27 2024

Din floare în floare: Cornel Căinari a ajuns la Bucovina Rădăuți

Pentru mijlocașul sucevean este a treia echipă pentru care evoluează în acest an, după Foresta și Dante Botoșani. “Este un transfer important, deoarece trăsăturile și experiența lui Căinari ne vor ajuta foarte mult în drumul spre îndeplinirea obiectivelor”, consideră conducerea Bucovinei Rădăuți 

Cornel Căinari a ajuns să schimbe trei echipe în mai puțin de șase luni de zile. Mijlocașul sucevean în vârstă de 31 de ani a început anul competițional 2020 la Foresta, l-a continuat la Dante Botoșani, alături de care tocmai a promovat în Liga a III-a și-l va încheia în tricoul Bucovinei Rădăuți, gruparea cu care s-a înțeles la începutul acestei săptămâni.

“Dorim să anunțăm o nouă achiziție reușită de clubul nostru și anume aducerea lui Cornel Căinari, un jucător emblematic pentru fotbalul din județul Suceava și nu numai, el impresionând prin tehnică și rapiditate, dar și prin simțul golului. Este un transfer important, deoarece trăsăturile enumerate mai sus, plus experiența lui Căinari atât la nivelul Ligii a III-a, cât și la Liga a II a, ne vor ajuta foarte mult în drumul spre îndeplinirea obiectivelor. Cu acestă ocazie, echipa CSM Bucovina Rădăuți îți urează bun venit și evoluții cât mai reușite în tricoul echipei noastre”, notează pagina de facebook a Bucovinei.

Cornel Căinari este al șaselea jucător nou ajuns sub comanda antrenorului Iulian Ionesi în această vară după Vasile Chirilescu (Aerostar Bacău) și tinerii Marius Puha (LPS Suceava), Valentin Vatamaniuc și Paul Rotar (ambii de la Zimbru Siret) și Adrian Stroe.

Conform planurilor FRF, noul sezon al Ligii a III-a ar trebui să înceapă pe data de 28 august, asta dacă echipele vor putea respecta protocolul medical existent la acea dată. (Dănuț CHIDOVEŢ)

 

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …