Monday , April 29 2024

CSU Suceava și-a aflat adversara din semifinalele final-four-ului Cupei României

Universitarii se vor bate pentru un loc în finala competiției cu CSM Constanța, într-un meci programat sâmbătă, 13 mai, în sala din Baia Mare

CSU Suceava și-a aflat adversara din semifinalele final-four-ului Cupei României la handbal masculin ce se va desfășura în perioada 13-14 mai, în sala “Lascăr Pană” din Baia Mare.

Calificată în premieră în această fază a competiției, echipa antrenată de Petru Ghervan, Bogdan Şoldănescu și Iulian Andrei se va bate pentru un loc în finală cu CSM Constanța.

“Noi ne-am îndeplinit deja obiectivul ajungând în final-four. E adevărat că am avut și un traseu mai ușor decât celelalte echipe. Nu ne doream să picăm cu CSM Constanța, dar Cupa României este o competiție a surprizelor. Sper să scriem istorie”, a spus antrenorul secund Iulian Andrei, reprezentantul universitarilor la tragerea la sorți de miercuri.

În cealaltă semifinală se vor înfrunta CSM București și Minaur Baia Mare.

Gruparea suceveană a ajuns în final four-ul Cupei României după ce a eliminat pe parcurs echipele Universitatea Cluj (40-34), CSM Focșani (29-27) și CS Universitatea Craiova (44-27).

De partea cealaltă, dobrogenii au trecut de Steaua București (28-27) și Dinamo București (34-32). (Dănuț CHIDOVEȚ)

 

Vezi si

România a cucerit aurul la 8+1 feminin la Europenele de canotaj din Ungaria

România a cucerit medaliile de aur la feminin în proba regină a canotajului, 8+1, duminică, …