Saturday , October 1 2022

CSU Suceava este decimată de accidentări înaintea meciului cu CSM Bacău

Nu mai puțin de cinci jucători acuză probleme medicale înaintea meciului programat sâmbătă, de la ora 18.00, în sala “Dumitru Bernicu”, în cadrul etapei a XII-a a Ligii Zimbrilor la handbal masculin

CSU Suceava primește sâmbătă, cu începere de la ora 18.00, vizita nou-promovatei CSM Bacău, în ultimul meci oficial programat în acest an în sala “Dumitru Bernicu”. Adi Chiruț speră ca universitarii să bifeze a treia victorie consecutivă în campionat în ciuda numeroaselor absențe din lot, acolo unde Olariu este în continuare accidentat, cealaltă extremă dreapta, Lakovic, are un deget dislocat, Burlacu acu­ză dureri la spate, Baican are probleme la mușchii inghinali, iar Petrea e programat luni la operație. “Avem mare nevoie de puncte, de o victorie cu care am trece peste Bacău în clasament. Din păcate, nu mai scăpăm de accidentări și avem mari probleme pe extrema dreapta, ambii jucători de pe acel post fiind accidentați. Cei care sunt valizi s-au pregătit însă foarte bine și vom face tot posibilul să câștigăm, chiar dacă Bacăul nu mai este echipa pe care o băteam în amicalele din vara trecută. E ultimul meci acasă și sper ca publicul să vină în număr cât mai mare, să ne împingă de la spate”, a declarat antrenorul Adi Chiruț înaintea jocului de sâmbătă. Meciul dintre CSU Suceava și CSM Bacău va fi condus de brigada de arbitri Ghiorghișor (București) / State (Buzău).

Programul etapei a XII-a:

Politehnica Timișoara – CSM Focșani

HC Dobrogrea Sud – CSM București

CSM Făgăraș – Universitatea Cluj

Minaur Baia Mare – Potaissa Turda

CSU Suceava – CSM Bacău

Steaua București – HC Buzău

Dunărea Călărași – Dinamo București. (Dănuț CHIDOVEȚ)

 

Vezi si

Foresta a părăsit cu fruntea sus Cupa României. “Galben-verzii” au pierdut la limită cu UTA Arad, în fața a 4.000 de spectatori pe Areni (FOTO, VIDEO)

Foresta a părăsit cu fruntea sus Cupa României, după ce a pierdut la limită, scor …