Saturday , April 27 2024

CSU Suceava a pierdut pe final de meci în fața celor de la CSM Făgăraș

secretarasite


Echipa antrenată de Adrian Chiruț a cedat ieri, în fața brașovenilor, cu scorul de 24-27, după ce la pauză conducea cu 13-12. Cu câte 5 goluri, Oancea și Furak au fost cei mai buni marcatori din tabăra suceveană în cea de-a doua etapă a Ligii Naționale 

CSU Suceava a suferit prima înfrângere de la startul noului sezon al Ligii Naționale la handbal masculin, după ce a pierdut ieri, în fața celor de la CSM Făgăraș, cu scorul de 24-27, într-un meci contând pentru etapa a doua a campionatului.

Contracandidate la evitarea retrogradării, cele două formații au mers umăr la umăr până în minutul 16, când CSM Făgăraș s-a desprins la 4-7 printr-un golul semnat de Bologa.

Trupa antrenată de Adrian Chiruț și Iulian Andrei a egalat la 8-8, în minutul 20, iar pe fondul paradelor portarului Grigoraș a intrat la cabine cu un avantaj de un gol, scor 13-12.

secretarasite

CSU Suceava a rămas la controlul jocului și după pauză, Oancea mărind avantajul universitarilor la trei lungimi în minutul 40, odată cu golul de 18-15.
CSM Făgăraș a egalat însă la 21-21, iar pe fondul a patru atacuri consecutive ratate de universitari la intrarea în ultimele zece minute de joc s-a impus în final cu scorul de 27-24.
CSU Suceava: Grigoraș, Makaria, Duman – Oancea (5 goluri), Furak (5 goluri), Câmpan (3 goluri), Tofănel (3 goluri), Popia (2 goluri), Sadovyi (2), Balazs (2), Nalbantoglu (1), Loic (1), Pintilei, Fodorean, Manjic și Dascălu.
În runda a treia, ultima a turneului organizat la Sfântu Gheorghe, CSU Suceava va înfrunta astăzi, începând cu ora 13.00, campioana en-titre Dinamo.
secretarasite
Rezultatele etapei a II-a:

CSM Bacău – Dunărea Călărași 32-26

CSM Botoșani – HC Dobrogea Sud 17-30

CSM Vaslui – Poli Timișoara 22-33

HC Buzău – Minaur Baia Mare 23-25

CSU Suceava – CSM Făgăraș 24-27

Potaissa Turda – Steaua București (aseară)

CSM Focșani – Dinamo București (aseară)

CSM Reșița – CSM București (aseară)

Programul etapei a III-a:

CSM Făgăraș – Potaissa Turda

Dunărea Călărași – CSM Botoșani

Dinamo București – CSU Suceava

HC Dobrogea Sud – CSM Reșița

Poli Timișoara – HC Buzău

CSM București – CSM Focșani

Steaua București – CSM Vaslui

Minaur Baia Mare – CSM Bacău

La finalul sezonului regular, primele opt clasate se vor califica în play-off, în vreme ce ultimele opt clasate vor juca în play-out, de unde vor retrograda direct patru echipe. (Dănuț CHIDOVEŢ)

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …