Wednesday , May 8 2024

CSU Suceava a debutat cu o victorie la Memorialul “Mihai Mironiuc”

Joi după-amiază, în meciul de deschidere al turneului, echipa antrenată de Adrian Chiruț s-a impus în sala “Dumitru Bernicu”, în fața celor de la CSM Bacău, cu scorul de 31-30 (14-13). Cu 9 goluri, Adi Tîrzioru a fost cel mai bun marcator din tabăra universitarilorMemorial. Suceava - Bacau-min

CSU Suceava a debutat cu o victorie la cea de-a XI-a ediție a Memorialului “Mi­hai Mironiuc”. Joi după-amiază, în me­ciul de deschidere al turneului, echipa an­trenată de Adrian Chiruț s-a impus în sala “Dumitru Bernicu”, în fața celor de la CSM Bacău, cu scorul de 31-30 (14-13).

Cu mai mulți ju­cători noi în formula de start, universitarii nu s-au putut desprinde la mai mult de două goluri într-o primă repriză înche­iată cu scorul de 14-13. Echilibrul de pe tabela de marcaj s-a păstrat și în debutul părții secunde, băcăuanii reușind să egaleze situația în minutul 47, la 22-22. Formația suceveană a schimbat liniile în ultimele zece minute de joc, reușind să se impună în final cu 31-30.

CSU Suceava: Erhan, Andrei – Tîrzioru (9 goluri), Oancea (4 go­luri), Adomnicăi (3 goluri), Lakovic (3 goluri), Ionescu (3), Ciubotariu (2), Petrea (2), M. Sandu (2), Olariu (1), Siamatas (1), Baican (1), Pintilei, Şoldănescu și Tofănel.

“La câte antrenamente am făcut până acum, ne-am prezentat bine la acest prim meci de verificare, mai ales la capitolul fizic. Jucătorii veniți în această vară s-au mișcat destul de bine, dar s-a văzut că le mai trebuie timp să se integreze în angrenajul echipei”, a declarat Adrian Chiruț.

În celălalt meci de joi, Potaissa Turda a trecut de CSM Făgăraș cu scorul de 31-29, după ce la pauză era 16-13.

Aseară au fost programate partidele CSM Bacău – CSM Făgăraș și Potaissa Turda – CSU Suceava, iar astăzi se joacă meciurile Potaissa Turda – CSM Bacău (ora 10.00) și CSU Suceava – CSM Făgăraș (ora 12.00). (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Bucovina Rădăuți și-a asigurat prezența la barajul de promovare în Liga a II-a

Bucovina Rădăuți și-a asigurat și din punct de vedere matematic prezența la barajul de promovare, …