Saturday , April 27 2024

CSU din Suceava primește vizita Stelei București

Cele două formații se întâlnesc astăzi, de la ora 17.00, în sala “Dumitru Bernicu”, într-un meci din cadrul etapei a XXIV-a a Ligii Națională la handbal masculin. “Suntem motivați de faptul că putem contribui la stabilirea vicecampioanei”, a precizat antrenorul Petru Ghervan.

CSU din Suceava revine în sala “Dumitru Bernicu” pentru meciul cu Steaua București, programat astăzi, de la ora 17.00, în cadrul etapei a XXIV-a din Liga Națională la handbal masculin.

În ciuda absențelor din lot și a valorii adversarilor, universitarii sunt pregătiți să influențeze lupta pentru titlul de vicecampioană, pentru care se bate Steaua. “Întâlnim un adversar puternic, iar un asemenea meci reprezintă o sărbătoare. Steaua ocupă locul al doilea în clasament și vine la Suceava să câștige, noi fiind motivați de faptul că putem contribui la stabilirea vicecampioanei. Avem câteva absențe importante pentru acest joc, însă nu este o surpriză ca mai apar accidentări din când în când. Vă asigur că jucătorii care vor intra pe teren vor lupta pentru victorie și așteptăm ca publicul să fie și de această dată alături de noi, să ne susțină”, a declarat antrenorul principal Petru Ghervan, care nu-I va avea la dispoziție pe Adi Tîrzioru, Alex Dascălu și Balasz Botond, toți cu probleme medicale.

Meciul de astăzi are o însemnătate specială pentru extrema Alin Roșu, care a îmbrăcat tricoul Stelei timp de patru sezoane. “Steaua rămâne Steaua, un club care n-are nevoie de nici o prezentare. Este clar că vor veni cu gândul la victorie, însă important este cum ne vom prezenta noi. Sper să facem un joc foarte bun și să le stricăm planurile” a spus Roșu.

„Am rămas în continuare foarte motivați și am încredere în coechipierii mei că vom face un meci bun cu Steaua”, a precizat pivotul Alexandru Bologa.

Programul etapei a XXIV-a:

CSM București – CSM Bacău

CSU din Suceava – Steaua București

Politehnica Timișoara – CSM Vaslui

Universitatea Cluj – CSM Alexandria

Potaissa Turda – Dinamo București

HC Buzău – Minaur Baia Mare

CSM Focșani – Dobrogea Sud Constanța

În turul campionatului Steaua a câștigat la limită pe teren propriu, scor 26-25, după ce sucevenii au condus la pauză cu 13-12.

La finalul sezonului ultimele două clasate vor retrograda direct în Divizia A, iar ocupantele locurilor 11 și 12 vor participa la barajul pentru menținerea în Liga Națională. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …