Friday , April 26 2024

CSU din Suceava a câștigat fără emoții în fața ultimei clasate

Universitarii au învins CSM Oradea, cu scorul de 31-23, într-un meci disputat sâmbătă, în sala “Dumitru Bernicu”, în cadrul etapei a XII-a a Ligii Naționale

CSU din Suceava a reușit prima victorie după o pauză de o lună și jumătate, după ce s-a impus sâmbătă, în sala “Dumitru Bernicu”, în fața celor de la CSM Oradea, cu scorul de 31-23, într-un meci din cadrul etapei a XII-a a Ligii Naționale la handbal masculin.

Echipa antrenată de Petru Ghervan, Bogdan Şoldănescu și Iulian Andrei a condus în debutul jocului cu 7-2, însă s-a relaxat prematur și i-a permis ultimei clasate să se apropie la trei goluri până la pauză, scor 15-12.

Universitarii s-au desprins decisiv abia în ultimele 20 de minute ale partidei, când pe fondul golurilor marcate în principal de Gavriloaia și Kbilashvili, au câștigat fără emoții cu scorul final de 31-23.

CSU din Suceava: Makaria, Padovei, Simulescu – Gavriloaia (7 goluri), Tîrzioru (6), Stanciuc (5), Kbilashvili (4), Ştefan (3), Zarițchi (2), Csog (2), Bologa (1), Grigore (1), Radu, Lupu și Urdă.

“Ne bucurăm pentru victorie, dar cred că ne-am relaxat prea repede în prima repriză, când le-am permis adversarilor să se apropie pe tabelă”, a precizat antrenorul secund Bogdan Şoldănescu.

Rezultatele etapei a XII-a:

CSM București – CSM Focșani: 29-27

CSM Bacău – Dinamo București: 27-37

Potaissa Turda – HC Buzău: 31-26

CSU din Suceava – CSM Oradea: 31-23

CSM Constanța – Politehnica Timișoara: 31-26

CSM Vaslui – CSM Odorhei: 26-25

Minaur Baia Mare – Steaua București (aseară)

În ultima etapă din tur, CSU din Suceava va juca sâmbătă pe terenul celor de la HC Buzău. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …