Friday , April 26 2024

CSS “Nicu Gane” Fălticeni are punctaj maxim după primele două etape

Fetele antrenate de Marcel Irimie și Adrian Dănilă și-au trecut în cont o nouă victorie, după ce s-au impus ieri, pe stadionul din Preutești, în fața celor de la Vasas II Femina Odorheiu Secuiesc, cu scorul de 2-0, prin golurile,marcate de Denisa Pînzariu și Cătălina Maxinesei

CSS “Nicu Gane” Fălticeni are punctaj maxim după primele două etape din cadrul Ligii a II-a la fotbal feminin.

Trupa antrenată de Marcel Irimie și Adrian Dănilă și-a trecut în cont o nouă victorie, după ce s-a impus ieri, pe stadionul din Preutești, în fața celor de la Vasas II Femina Odorheiu Secuiesc, cu scorul de 2-0.

Gruparea fălticeneană și-a asigurat cele trei puncte încă din prima repriză, prin golurile marcate de Denisa Pînzariu și Cătălina Maxinesei.

secretarasite

CSS “Nicu Gane” a început meciul de ieri în următoarea formulă: Miruna Ciobanu – Bianca Parasca, Mihaela Holtzhauser, Dorina Viziteu, Andreea Lazăr, Andreea Buburuzan, Cătălina Maxinesei, Denisa Pînzariu, Alesia Leonte, Loredana Casian și Mădălina Drîmbă. Au mai intrat: Anda Bejenariu, Monica Nechita, Bianca Loghin, Daria Iurenciuc și Denisa Boliacu.

În celălalt meci disputat ieri, în cadrul etapei a doua din Grupa I a Ligii a II-a la fotbal feminin, CSS Târgoviște a surclasat pe teren propriu, formația Navobi Iași, cu scorul de 10-1.

În următoarea rundă, ultima în care este programată în acest an, CSS “Nicu Gane” Fălticeni va întâlni duminică, în deplasare, Vulpițele Galbene Roman.
secretarasite
La finalul sezonului regular, se va organiza un play-off în patru echipe, în care se vor califica câștigătoarele celor trei grupe plus locul 2 din Grupa III.

Ordinea jocurilor se va stabili prin tragere la sorți, primele două clasate urmând să promoveze în Liga I la fotbal feminin.

În ediția 2020/2021 a Ligii a II-a nu va retrograda nicio echipă care va participa în competiție. Echipele care nu vor disputa însă niciun meci în acest sezon, vor retrograda direct în Liga a III-a. (Dănuț CHIDOVET. Foto: Codrin ANTON)
secretarasite

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …