Friday , April 26 2024

CSŞ “Nicu Gane” Fălticeni a remizat pe terenul liderului Ceahlăul Piatra Neamț

CSŞ “Nicu Gane” Fălticeni a remizat luni seară, scor 3-3, pe terenul celor de la Ceahlăul Piatra Neamț, într-un meci din cadrul etapei a V-a a Campionatului Național under-19 la futsal.

Echipa pregătită de Marcel Irimie și Adrian Dănilă s-a întors cu un punct de sub Pietricica prin golurile marcate de Pîslaru (2) și Olaru.

CŞS “Nicu Gane”: Sandu, Vornicu, Lazăr, Pintilie, Oprișanu, Simiraș, Olaru, Grigorășel, Iacobuță, Pîslaru, Scheulec, Dănilă, Onuțu, Manolache și Titi.

“Un punct foarte important pentru noi în încercarea de a ne califica în Liga Elitelor, punct obținut după o evoluție demnă de apreciat a întregii echipe. Chiar dacă posesia le-a aparținut gazdelor, am reușit să închidem bine spațiile și să contraatacăm eficient. Am reușit să revenim de la 0-1 și 1-2, apoi am fost egalați dintr-o lovitură de pedeapsă cu două minute înainte de finalul jocului”, a precizat antrenorul Marcel Irimie pentru falticenionline.ro.

Gruparea fălticeneană va disputa următorul meci pe 27 noiembrie, când va primi vizita celor de la Viitorul Darabani. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …