Saturday , April 27 2024

CSM Suceava s-a calificat în final-four-ul seriei de est

Voleibaliștii antrenați de Tudor Orășanu au obținut biletele pentru faza a doua a play-off-ului, după ce au câștigat și cel de-al doilea meci al întâlnirii cu Știința Bacău

CSM Suceava și-a îndeplinit obiectivul propus în actualul sezon al Diviziei A2 la volei masculin. Trupa antrenată de Tudor Orășanu s-a calificat în final-four-ul seriei de est, după ce a câștigat și cel de-al doilea meci al întâlnirii cu Știința Bacău. Formația suceveană s-a impus sâmbătă, în deplasare, în orașul lui Bacovia, cu scorul de 3-0, după ce și-a adjudecat cele trei seturi cu 25-12, 25-23 și 25-13.

“Mă bucur că ne-am îndeplinit obiectivul pentru acest sezon. Mai mult cred că nici nu ne puteam propune, ținând cont de tinerețea echipei noastre și de adversarii din serie”, a spus antrenorul Tudor Orășanu.

CSM Suceava a mizat în actual sezon al Diviziei A2 la volei masculin pe următorii jucători: Marius Gontariu, Alexandru Rață, Vlad Buhu, Ștefan Verciuc, Tudor Ștreangă, Eduard Cazacu, Marius Bortă, Alexandru Roman, Gabriel Albu, Lucian Huțuleac și Andrei Sasu.

Pe lângă CSM Suceava, la final-four-ul seriei de est a Diviziei A2, programat în perioada 22-24 martie, vom mai participa formațiile Știința București, Gloria Buzău și Rapid București. (Dănuț CHIDOVET)

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …