Saturday , April 27 2024

CSM Bucovina Suceava a pierdut prin neprezentare meciul de la Năvodari

Problemele financiare și lipsa de efectiv din cadrul lotului de jucători sunt principalele motive pentru care echipa locală de rugby nu a putut face deplasarea pe malul mării

Moment jenant pentru rugbyul sucevean. CSM Bucovina a pierdut prin neprezentare meciul pe care ar fi trebuit să-l dispute duminică, pe terenul celor de la CS Năvodari, în etapa a XVI-a a Diviziei Naționale.

Blocajul financiar în care se află secția de rugby a clubului și problemele de efectiv din cadrul lotului de jucători par să fie principalele motive pentru care echipa condusă de Marcel Crețuleac nu a făcut deplasarea.

Conform regulamentului, meciul a fost omologat cu rezultatul de 5-0 în favoarea grupării de pe malul mării.

 RC Gura Humorului a pierdut pe teren la Petroșani

Într-un alt meci al rundei, RC Gura Humorului a pierdut duminică, pe terenul viitoarei câștigătoare a Diviziei Naționale, Ştiința Petroșani, cu scorul de 11-47 (foto). Rambo Plaiu a marcat singurul eseu al oaspeților, celelalte puncte ale humorenilor fiind aduse de Mihai Dărăban, dintr-o lovitură de pedeapsă și un dropgol.

Rezultatele etapei a XVI-a:

CSU Alba Iulia – CSU Arad: 15-43

RC Bârlad – RC Grivița: 32-12

CS Năvodari – Bucovina Suceava: 5-0

Ştiința Petroșani – RC Gura Humorului: 47-11.

Runda viitoare, penultima a sezonului programează meciurile CSM Bucovina Suceava – RC Bârlad și RC Gura Humorului – CS Năvodari. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …