Saturday , April 27 2024

CSM Bucovina a pierdut restanta de la Petrosani

Echipa sucevean\ a pierdut `n fieful hunedorenilor, cu scorul de 10-55, `ntr-un joc restant din etapa a X-a a Diviziei Na]ionale la rugby n punctele trupei preg\tite de Constantin Vlad au fost marcate de Coca, autorul unui eseu, Br\teanu [i Nastiuc

CSM Bucovina [i-a reluat la sfr=[itul s\pt\m=nii trecute meciurile din cadrul Diviziei Na]ionale la rugby. La prima apara]ie de la revenirea din vacan]\, echipa sucevean\ a fost surclasat\, duminic\, cu scorul de 10-55, pe terenul forma]iei {tiin]a Petro[ani, `ntr-un joc restan]\ din etapa a X-a a sezonului regulat.
De[i [i-au creat c=teva situa]ii de a marca `nc\ din debutul meciului, c=nd Flutur a ratat trei lovituri de pedeaps\ din pozi]ii bune, trupa preg\tit\ de Constantin Vlad a fost surprins\ `n dese r=nduri pe contraatac, intr=nd la pauz\ cu un handicap considerabil, scor 3-26, la finalul unei prime reprize `n care oaspe]ii au punctat prin Br\teanu.
Chiar dac\ `n partea secund\, CSM Bucovina a reu[it s\ str\pung\ defensiva gazdelor, la o faz\ `n care Coca a culcat balonul `n terenul de ]inta advers, iar Nastiuc a transformat de pe con, gruparea sucevean\ a continuat s\ le ofere “minerilor” puncte cadou pe contraatac, astfel c\ fluierul final a consemnat o victorie cu bonus `n contul celor de la {tiin]a Petro[ani, scor 55-10.
CSM Bucovina: Palamariu, Albu, Rusu, Zup, }urcanu, Buzatu, Coca, Codreanu, Br\teanu, Flutur (cpt.), Oprea, Nastiuc, Iacobu]\, Tun, Chi]an. Au mai intrat: Lungu, Constantineanu, Bujoreanu, Macovei [i Antonesei, ultimii doi fiind la debutul `n tricoul echipei sucevene.
“Am avut o evolu]ie modest\ la Petro[ani [i drept urmare victoria gazdelor este meritat\. Cu toate c\ am intrat `n teren dup\ o deplasare obositoare de 12 ore, ne-am creat c=teva situa]ii de a marca, dar pe care nu am reu[it s\ le fructific\m pe tabel\. ~n schimb, adversarii s-au ap\rat foarte bine, iar pe fondul mingilor cadou f\cute de noi, ne-au surprins `n special pe contraatac”, a spus antrenorul Constantin Vlad, revenit pe banca tehnic\ a celor de la CSM Bucovina dup\ ce, `n aceast\ var\, a trecut cu succes peste o interven]ie chirurgical\, ]in=nd s\-i mul]umeasca pe aceast\ cale doctorului Valeriu Gavrilovici de la Spitalul Jude]ean Suceava.
~n runda urm\toare, CSM Bucovina Suceava va primi s=mb\t\, cu `ncepere de la orele 11.00, pe terenul “Unirea”, vizita forma]iei RC B=rlad, una dintre pretendentele la promovarea `n Superliga Na]ional\. (D\nu] CHIDOVE})

Vezi si

Aur sau argint? Suceveanca Lăcrimioara Perijoc s-a calificat în finala Europenelor de Box de la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc s-a calificat joi, 25 aprilie, în finala categoriei 54 kg a …