Tuesday , May 14 2024

Ciuca batailor, rapidistilor le-a reusit in sfarsit ceva: un puci

Mai mulţi jucători rapidişti au sărit la gâtul lui Ovidiu Murariu, forţându-l să anuleze antrenamentul de joi şi să părăsească echipa u tehnicianul a spus că nu are ce să-şi reproşeze în relaţia cu jucătorii şi a catalogat incidentul de joi drept “ultrapenibil” u preşedintele clubului “ceferist”, Gabriel Clim a precizat că fundaşul Ionuţ Sava, capul răuţăţilor în acest scandal, este 80% ca şi dat afară de la echipă

Lovitură de teatru în curtea divizionarei secunde Rapid Suceava. Cu doar o săptămână înainte de startul returului Ligii a II-a, mai mulţi jucători au dat un puci de toată frumuseţea pe banca tehnică, forţându-l practic pe antrenorul principal Ovidiu Murariu să anuleze antrenamentul de joi şi să părăsească echipa. Cel mai vehement component al lotului a fost fundaşul Ionuţ Sava, care deşi nu a avut nimic de spus pe teren în turul campionatului, când a prins doar patru meciuri ca titular, a prins glas în afara lui, înjurându-şi joi antrenorul ca la uşa cortului chiar sub ochii colegilor săi de echipă, scandal în urma căruia Murariu a fost nevoit să părăsească vestiarul Areniului.
Tehnicianul nu a negat incidentul pe care l-a catalogat “ultrapenibil”. Ovidiu Murariu a precizat că şi-a făcut datoria de antrenor şi că nu are ce să-şi reproşeze în relaţia cu jucătorii, fiind în aşteptarea unui poziţii oficiale a conducerii clubului în legătură cu evenimentul de joi. “Aştept să văd dacă conducerea are vreo poziţie în legătură cu ce s-a întâmplat. Deocamdată, n-am primit nici măcar un telefon. Eu sunt antrenor şi datoria mea este de a antrena şi a câştiga meciuri. Mi-am făcut un plan de pregătire pe care l-am respectat astfel încât echipa să fie în vârf de formă la primele două etape”, a declarat Murariu. Tehnicianul crede că o posibilă explicaţie pentru atitudinea jucătorilor este frica de concurenţă. “Au venit mulţi jucători în pauza de iarnă, aproape jumătate de lot. Unii se consideră senatori de drept şi nu acceptă concurenţa. Poate asta i-a deranjat”, a precizat Murariu, care nu a participat nici la amicalul jucat ieri de Rapid cu Petrotub Roman.
De partea cealaltă, Gabriel Clim, nu a văzut nici el cu ochi buni ieşirea jucătorilor la adresa antrenorului Ovidiu Murariu, anunţând că în proporţie de 80% fundaşul Ionuţ Sava este ca şi exclus din lot în urma scandalului pe care l-a iscat joi. Preşedintele celor de la Rapid a precizat că va lua o decizie în privinţa formulei de pe banca tehnică abia în cursul de luni. “Nu am luat încă nicio hotărâre. Aşteptăm să se liniştească puţin spiritele în acest weekend. Cert este că voi discuta cu Murariu despre viitorul său la Rapid”, a declarat Gabriel Clim.
Surse din anturajul clubului “ceferist” suştin însă altceva: că îndepărtarea lui Ovidiu Murariu este un fapt premeditat şi că antrenorul nu va mai fi rechemat la echipă, rapidiştii considerându-se deja cu toţi sacii în căruţă în cursa pentru salvarea de la retrogradare.
Incidentul nu este unul singular în curtea divizionarei secunde Rapid, echipă a cărei activitate este susţinută în mare parte din bani publici. Numai în ultimul an de zile, jucătorii rapidişti au ţinut paginile de sport ale ziarelor prin “performanţe” precum: meciuri suspecte de a fi trântite la pariuri, bătăi şi beţii crunte trase în cantonamentul echipei de la Casa Jenica, injurii aduse suporterilor plătitori de bilete la meciurile de pe Areni, multe alte beţii trase în cluburile de noapte din Suceava şi antrenamente la care fost colegi de miuţă cu Bachus. (Dănuţ CHIDOVE})

 

Vezi si

Simona Halep a primit un nou wild-card, la turneul de la Rabat

Simona Halep (32 de ani) a primit un nou wildcard, la turneul WTA 250 de …