Saturday , April 27 2024

Câmpulung Moldovenesc găzduiește etapa finală a Campionatului Național de Alergare Montană

Concursul va avea loc sâmbătă, pe un traseu cu sosire pe Rarău, și reprezintă criteriu de selecție pentru lotul cu care România va participa la Campionatul Mondial. In paralel, se va desfășura Cupa Rarăul – ediția a II-a, concurs destinat amatorilorAlergare-Montana

Municipiul Câmpulung Moldovenesc va găzdui, pentru al doilea an consecutiv, etapa fi­nală a Campionatului Național de Alergare Montană. Rezervat seniorilor, tineretului și juniorilor I, concursul va avea loc sâmbătă pe traseul Primăria Muni­cipiului Câmpulung Mol­dovenesc – Valea Sea­că – Izvorul Alb – Rarău (punctul de salvamont).

“Mulțumim Federa­ției Române de Atletism pentru onoarea de a organiza acest concurs și Primăriei Câmpulung Moldovenesc, în special domnului primar Mihăiță Negură, care au făcut toate eforturile ca acest concurs să se ridice la nivelul aștep­tărilor. De asemenea, mul­țumim sponsorilor și voluntarilor care au răspuns prezent la solicitările noastre”, a declarat antre­­noarea Elena-Erzilia Țâmpău.

Etapa finală a naționalelor de alergare montană este organizată de Federația Română de Atletism, Primăria și Consiliul Local Câmpulung Moldovenesc și Clubul Sportiv Municipal Rarăul din Câmpulung Moldovenesc, în parteneriat cu Serviciul Salvamont Suceava, Ministerul Tineretului și Sportului, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Suceava, Natura Pro Rarău și Hai în Bucovina.

Competiția se bucură de sprijinul următorilor sponsori: ICC Prod, Maghebo, Calcarul Grup, Simer Gura Humorului, Waves SRL, Morion Prod Serv, Micoprint, Simba Invest, Enoiu SRL – Maxitrans, Aqua Carpatica, Yulmis Studio, EdelWeiss, Rarău Sports, Andelvero SRL – La Baciu, Bucovina Shop și Pro Vogue, au precizat organizatorii.

Concursul de sâmbătă este criteriu de selecție pentru Campio­na­tul Mondial de Alergare Mon­­­­tană din acest an.

~n paralel cu etapa Campiona­tului Național de Alergare Montană, tot sâmbătă, se va desfășura și cea de-a doua ediție a Cupei Ra­răul, o competiție destinată amatorilor.

Primii trei clasați vor primii premii în bani, pachete oferite de sponsori, diplome, cupe, medalii și tricouri. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …