Wednesday , May 8 2024

Bute, ofertat de celebrul promoter Don King

Pugilistul român Lucian Bute, campion mondial al categoriei supermijlocie, versiunea IBF, a declarat că se simte foarte bine la InterBox, dar a adăugat că atunci când clubul canadian nu îi va mai satisface doleanţele poate pleca oricând în SUA.

Lucian Bute susţine că sunt foarte mulţi “impresari” care şi l-ar dori sub contract, inclusiv cel mai celebru promoter al Americii, Don King.

“Sunt foarte mulţi promoteri care şi-ar dori să semnez un contract cu ei, inclusiv Don King. Pe lângă el sunt şi alţi mari impresari din America. Deocamdată, nu mă gândesc să plec de la InterBox. Dacă nu aş fi plătit aşa cum mi-aş dori eu, probabil că aş lua în calcul o despărţire de InterBox, dar nu se pune problema. Bani mai mulţi abia de acum încolo vor veni”, a declarat Bute pentru ProSport.

Don King i-a reprezentat, printre alţii, pe Muhammad Ali, George Foreman, Larry Holmes, Mike Tyson, Evander Holyfield, Julio Cesar Chavez, Andrew Golota, Felix Trinidad, Roy Jones Jr. şi Marco Antonio Barrera.

Bute a mai spus că şi-ar dori să lupte pentru unificarea centurilor în România. “Există varianta de a juca un meci pentru unificarea centurilor în România. Domnul Obreja este cel care discută şi negociază, dar acest lucru nu depinde nu mai de mine. Eu îmi doresc, dar depinde de Federaţia Internaţională, de adversar, de mai multe. Mi-aş dori cel mai tare să boxez cu Carl Froch pentru că în ultima vreme a tot vorbit despre mine”, a spus Bute.

Vezi si

Bucovina Rădăuți și-a asigurat prezența la barajul de promovare în Liga a II-a

Bucovina Rădăuți și-a asigurat și din punct de vedere matematic prezența la barajul de promovare, …