Saturday , April 27 2024

Bukovina Vicovu de Jos reia campionatul cu un meci la Galați

Echipa condusă de Cristin Burlică va înfrunta gazdele de la United, mâine, de la ora 17.00, într-un meci contând pentru etapa a XIII-a din  Liga I la futsal 

Bukovina Vicovu de Jos este prima echipă suceveană de seniori care reia competițiile oficiale, trupa condusă de Cristin Burlică urmând să evolueze mâine seară, de la ora 17.00, pe terenul celor de la United Galați, într-un meci contând pentru etapa a XIII-a a Ligii I la futsal.

Penultima în clasament, gruparea vicoveană nu-și face iluzii pentru partida de pe malul Dunării, ținând cont că va avea în față o echipă formată din jucători profesioniști, mulți dintre ei componenți ai naționalei de futsal a României.

“Nu putem emite pretenții la meciul de la Galați. Mai important pentru noi este să încercăm să adunăm puncte cu echipele mai accesibile, situate în jumătatea inferioară a clasamentului. Perfect ar fi să terminăm campionatul pe locul 8. Deocamdată suntem pe un loc de baraj”, a declarat Cristin Burlică.

Programul etapei a XIII-a:

United Galați – Bukovina Vicovu de Jos

Dunărea Călărași – Politehnica Iași

Gloria Buzău – Clujana Cluj-Napoca

FK Odorheiu Secuiesc – Autobergamo Deva

Imperial Wet Miercurea Ciuc – Informatica Timișoara

Şi-au aflat adversarul din Cupa României

În altă ordine de idei, Federația Română de Fotbal a stabilit programul meciurilor din optimile de finală ale Cupei României la futsal. Conform tra­­gerii la sorți de mier­curi, Bukovina Vi­covu de Jos va în­tâlni în această fază a competiției, pe teren propriu, formația FK Odorheiu Secuiesc (locul 6 în Liga I), într-un meci programat pe 9-12 februarie.

Programul optimilor de finală:

Imperiat Wet Miercurea Ciuc – Informatica Timișoara

KSE Târgu Secuiesc – United Galați

Bukovina Vicovu de Jos – FK Odorheiu Secuiesc

Clujana Cluj-Napoca – Autobergamo Deva

Fortius Buzău – Dunărea Călărași

Kereszthegy Remetea – Ceahlăul Piatra Neamț

CSM Târgu Mureș – Politehnica Iași

Inter Gheorgheni – Gloria Buzău

În cazul în care va trece de echipa din Odorheiu Secuiesc, trupa condusă de Cristin Burlică va înfrunta în sferturile de finală învingătoarea meciului dintre Fortius Buzău și Dunărea Călărași. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …