Wednesday , May 8 2024

Bucovina și CSM Bacău deschid noul sezon fotbalistic pe Municipalul din Rădăuți

Cele două formații se vor întâlni sâmbătă, de la ora 18.00, într-un meci din cadrul etapei a II-a a Ligii a III-a

Bucovina Rădăuți și CSM Bacău deschid sezonul fotbalistic 2019/2020 pe stadionul Municipal, cele două formații urmând să se înfrunte sâmbătă, de la ora 18.00, într-un joc cadrul etapei a II-a a Ligii a III-a.

Eliminată fără drept de apel din Cupa României, trupa antrenată de Dorin Goian și Daniel Bălan rămâne să se concentreze pe campionat, acolo unde are șansa să bifeze a două victorie stagională în fața uneia dintre echipele modeste ale seriei întâi. “Trebuie să uităm înfrângerea cu Foresta, să ștergem cu buretele rezultatul de miercuri. Așa este în fotbal. }i-o mai iei și-n freză câteodată. Important este să ne prezentăm cât mai bine din punct de vedere psihic la meciul cu CSM Bacău, să-l tratăm serios și să scoatem maximum, adică să câștigăm toate cele trei puncte”, a declarat antrenorul Bucovinei, Dorin Goian.

Tehnicianul grupării rădăuțene nu va putea conta în meciul de sâmbătă pe Bosînceanu și portarul Puianu, ultimul suferind o accidentare gravă la genunchi în prima etapă de campionat. “Vom aborda și meciul cu CSM Bacău cu un singur portar de meserie în lot, urmând ca la începutul săptămânii viitoare să mai aducem un goalkeeper. Avem doua variante de portar în acest moment”, a precizat Dorin Goian.

(Dănuț CHIDOVET)

Vezi si

Bucovina Rădăuți și-a asigurat prezența la barajul de promovare în Liga a II-a

Bucovina Rădăuți și-a asigurat și din punct de vedere matematic prezența la barajul de promovare, …