Saturday , April 27 2024

Bucovina Rădăuți vine în sprijinul bolnavilor de COVID-19

Jucătorii și antrenorii divizionarei a treia sucevene vor dona plasmă covalescentă în cadrul unei campanii umanitare ce se va desfășura vineri, la Centrul Județean de Transfuzie

Bucovina Rădăuți vine în sprijinul bolnavilor de COVID-19, jucătorii și antrenorii divizionarei a treia sucevene urmând să doneze plasmă covalescentă în cadrul unei campanii umanitare ce se va desfășura vineri, la Centrul Județean de Transfuzie.
secretarasite
“Dat fiind contextul pandemic actual, din spirit civic, am decis ca jucătorii care au fost testați pozitiv cu virusul Sars-Cov 2 și s-au vindecat să doneze plasmă, iar cei testați negativi să doneze sânge”, a precizat conducerea clubului rădăuțean.

Bucovina Rădăuți a fost lovită în plin de pandemia de coronavirus la începutul campionatului, în luna septembrie, când a fost nevoită să-și amâne mai multe meciuri din pricina numeroaselor cazuri pozitive depistate în cadrul lotului și al staff-ului tehnico-administrativ. Mai mult, unul dintre jocurile din turul Ligii a III-a, cel cu Foresta, l-a pierdut la “masa verde” din aceiași cauză.

Aflată pe locul 3 la finalul sezonului de toamnă, la egalitate de puncte cu primele două clasate, gruparea pregătită de Iulian Ionesi, Dragoș Tătar, Cristi Butnariu și Marius Lup va continua antrenamentele până la mijlocul lunii viitoare, când va intra într-o binemeritată vacanță de iarnă.
secretarasite
“Dacă vom fi sprijiniți în continuare, vom face toate eforturile pentru a termina sezonul în obiectiv. Prin ce realizăm la echipa locală de fotbal, încercăm să fim un exemplu pentru copii și pentru comunitatea noastră dornică de performanță” au adăugat oficialii Bucovinei Rădăuți.

Liga a III-a se va relua pe 13 martie, cu etapa a doua din returul sezonului regulat. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …